Čarobni december

Čarobni december

Končno je tu, tisti čarobni čas v letu, ko zapiramo stara poglavja, kujemo nove načrte in zremo v prihodnost.

Čas čarobnih nasmehov, druženj s prijatelji ter veselih stiskov rok v prijetnem pričakovanju. Decembra s pozornostmi razveselimo prijatelje in svoje najdražje, izbira darila pa ni vedno enostavna. 

Nekateri med vami ste sezname daril pričeli pisati že pred časom, spet drugi boste ideje za darila zbirali do zadnjega trenutka. 

Ne glede na to za koga izbirate darilo, smo prepričani, da se bo v našem naboru izdelkov zagotovo našlo kaj primernega. 

Za vas smo pripravili tudi nekaj namigov za darila, ki smo jih združili v naslednje kategorije:

Asortiman je zelo bogat in pester ter vam nudi širok nabor kakovostnih izdelkov. Od robotskih in pokončnih sesalnikov, računalniške opreme, izdelkov za osebno nego, pametnih ur, telefonov, gospodinjskih pripomočkov, električnih skirojev in koles do izdelkov za male živali in še bi lahko naštevali.

Pametni gospodinjski pripomočki, ki vam olajšajo pripravo jedi so odlično darilo za vsako družino, ki vsakodnevno bije časovno bitko pri pripravi kosila ali večerje. S kuhalnikom riža Joyoung, si vsakdo pripravi popoln riž, kot ga postrežejo v kitajski restavraciji. Obenem pa lahko z metodo počasnega kuhanja pripravite odlične jedi za vso družino.


Če ste ljubitelji zdravih sokov ali rastlinskega mleka, bo odlična izbira Joyoungov večnamenski blender, v katerem si lahko pripravite poljubno rastlinsko mleko kar v udobju vašega doma. 

V kolikor se je na vašem seznamu daril znašla pametna ura je ponudba le teh, v spletni trgovini Smartus.si, resnično pestra. Od preprostih, funkcijsko manj zahtevnih, do nekoliko bolj kompleksnih pametnih ur. Med njimi izpostavljamo pametne ure Kieslect, ki s svojima najnovejšima modeloma Lora (zanjo) in KR (zanj), ponujata dodano vrednost, s katero se ne ponašajo vse pametne ure. Oba modela namreč ponujata možnost, da preko ure opravite odhodne in dohodne telefonske klice. Funkcija je izjemno uporabna in zelo dovršena, saj lahko med aktivnostjo, namesto preko telefona, svoje klice opravite kar preko ure.

  

Poleg pestrega nabora prodajnega programa namenjenega celotni družini, nismo pozabili niti na vaše hišne ljubljenčke, ki jih lahko razvajate s pametnimi igračami, obenem pa poskrbite, da bodo imeli vedno dovolj hrane in sveže vode, dokler vas ni doma. 

Pokukajte v našo trgovino smartus.si, kjer pričenjamo s posebno decembrsko ponudbo z akcijskimi cenami od 8. decembra dalje. Obenem pa smo za vas pripravili zanimiv nabor idej za darila. Vabljeni tudi v našo fizično trgovino Smartus v ljubljanskem BTC-ju, dvorana A, kjer si izdelke lahko tudi v živo ogledate in določene med njimi tudi preizkusite.

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa