Od spletne do fizične trgovine

Od spletne do fizične trgovine

Uradna otvoritev trgovine bo potekala 15.aprila 2022.  Za podrobne informacije o programu in akcijah na dan otvoritve, spremljate našo spletno stran in FB Smartus.si. 

PObeDAHjV_y-HOM1JEvPFq3KCbv1CsiYsReQI6QSConoVpWORKZ8quEV452f-Pf4v-bjphROQFjBAoqZikfhIi6SvbzrvK3GH9yAbM_WpiHGkDawqe586VnzUOiVcXH0H4AwAtC5

Odločili smo se, da želimo izdelke iz naše ponudbe približati vam, potrošnikom, zato odpiramo naš prvi prodajni salon v Ljubljani. 

Izdelke, ki ste jih lahko doslej izbirali le po spletu, si boste po novem lahko ogledali tudi v živo, jih preizkusili, se prepričali kateri od njih ima lastnosti in funkcije, ki jih iščete in se na podlagi tega odločili za nakup.

 TgDZmfkbKbkxDUli5ytSFCvXnx5Wh1oWB3mPbbfA5nThWIkQUxW-VJRRcXlui0VmibNF2_oQ0UpYxXpuHsbWV6__MSHI081FLTFwRby3VkmHe7cNb3rwy5G9HSG0WNJ0OLb-NLww

 

Naši sodelavci bodo na voljo za vsa vaša vprašanja in skupaj z njihovo pomočjo boste zagotovo našli pravi  izdelek zase. Tako kot na spletni strani, boste tudi v naši novi trgovini lahko izbirali med pestro paleto izdelkov, saj ponudba zajema vse od izdelkov za pametni dom, telefonijo, pametnih ur, avdio in video naprav, pa vse do električnih koles in skirojev ter dodatkov in opreme.

HY4JL9ngg50RSQvDGAtlo4QMB2kES7GNWsO_YOrwtLbVO6kzaUjsCzIrvh6hfwaxDCCks7gZJdxHdk-EjyEZLZ1fm2SZfNfuyJgJ09p946rPX_TyZnykgRDUOA7gg9RiM0MJdAJU

Podjetje na slovenskem trgu zastopa priznane blagovne znamke, med katerimi najdete: Xiaomi, Jimmy, Ado, Amazfit, Aqara, Imilab, Kieslect, Roborock, Yeelight, Viomi, Tronsmart in mnoge druge.

Smartus  z odprtjem fizične trgovine vsekakor dela korak bliže kupcem, saj si boste v njej posamezniki lahko izdelke pobliže ogledali, spoznali njihove lastnosti, posebnosti in razlike ter se lažje odločili za nakup pravega izdelka zase.

Vabljeni torej od 15.aprila 2022 dalje v novo trgovino Smartus po najnovejše izdelke iz sveta elektronike. Obiščite nas v BTC-ju, hala A, visoko pritličje - trgovina 14.

vse pripombe

Leave a Reply