PLAČILO

Na voljo imate sledeče možnosti plačil:

PLAČILO PO POVZETJU V ČASU IZREDNIH RAZMER

Pošta Slovenije in kurirska služba GLS poziva, da se v čim večjem številu odločite za plačilo direktno spletnemu trgovcu (s plačilom PayPal, po predračunu, s plačilnimi in kreditnimi karticami), da zmanjšamo število paketov z odkupnino in s tem število stikov ob plačilu po povzetju. Dostava tovrstnih pošiljk je lahko do nadaljnjega motena. 

Plačilo z bančnim nakazilom

Pri izbiri plačila po predračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net...), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Plačilo prosimo izvedite pred dostavo naročenega blaga. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga BN-01, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš e-naslov. TRR: SI56 0400 0027 6352 553 (NOVA KBM d.d.)  

Plačilo s Paypal

Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo.

Plačilo s kreditno oziroma plačilno kartico

Pri izbiri plačila s kreditno ali plačilno kartico boste preusmerjeni na spletne stani, ki jih upravlja Evropski procesni center Ingenico Group s katerim imamo sklenjen sporazum o sprejemu in procesiranju plačil. Skladno s tem sporazumom vam je storitev za odbelavo plačila za blago in / ali storitve, kupljene na tej spletni strani zagotovljena iz strani podjetja SMARTUS oglaševanje in storitve d.o.o. (Matična št.: 8809399000, Davčna št.: SI 58122354,  Industrijska cesta 4, Kromberk, 5000 Nova Gorica, Slovenija).

Ko izberete plačilo s kreditno kartico in bo plačilo obdelano s strani Evropskega procesnega centra ste sprejeli pogoje poslovanja med vami in SMARTUS oglaševanje in storitve d.o.o. Vse transakcije potekajo preko varnega spletnega plačilnega sistema, ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. Imetnikom plačilnih kartic nudimo najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice bodisi kreditne ali debetne.

Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik kreditne kartice. V primerih, ko imetnik kartice ni državljan Slovenije ali pa uporablja kreditno kartico, ki ni bila izdana v Sloveniji ter v primerih, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga. V primeru, da nam niso posredovani zahtevani podatki za preverjanje si pridružujemo pravico do odstopa od pogodbe in preklic naročila.

V primeru težav s plačilom nas lahko kontaktirate na info@smartus.si ali pokličete 08 20 58 661.


Želimo vam prijetno nakupovanje v spletni trgovini Smartus.si.