Kieslect L11 Pametna ženska ura

Kieslect L11 Pametna ženska ura

Pametna ženska ura KIESLECT L11 bo navdušila vse naše bralke s svojo elegantno zasnovo in sodobnimi pametnimi funkcijami. V času, ko vedno pogosteje posegamo po digitalnih namesto analognih urah, vam Kieslect L11 ponuja potrebno ravnovesje med elegantnim izgledom klasične analogne ure, ter funkcijami, brez katerih v današnjih dneh ne gre več. Pametna ura med drugim ponuja možnosti za sledenje telefonskim obvestilom, izbiro večih športnih načinov, ter spremljanje zdravstvenih stanj uporabnika.

Pametna Ura Kieslect L11

Prva in glavna prednost ure Kieslect L11 je, da je na izgled zelo prikupna in elegantna. Celotno ohišje je izdelano iz aluminijeve zlitine v rožnati barvi, njena teža pa znaša le 21,9 g.  Rožnat silikonski pašček je udoben in mehak, ustrezen je tako za manjša kot tudi za večja zapestja. Nasploh je ura zelo udobna in je pri nošnji sploh ne boste čutile. V škatli je sama ura, enostaven uporabniški priročnik, in polnilni kabel z magnetnim priključkom.

Kieslect L11 pametna ura

Kieslect L11 ima 1,09-palčni ukrivljen zaslon, prekrit s stekleno lečo, njeno čudovito ukrivljenost pa lahko vidimo s strani. Navdušil vas bo tudi material zaslona, saj prstnih odtisov na njemu ni videti. Zanimiv je tudi stranski gumb za vklop/izklop ure, ki je zasnovan v obliki krone, s čimer nam proizvajalec želi sporočiti, da gre za izdelek s katerim bo zadovoljna prav vsaka dama.

S pametno uro Kieslect L11 boste lahko spremljale in nadzirale tudi več vidikov, ki lahko vplivajo na vaše zdravstveno stanje in splošno počutje. Ura ima namreč vgrajen optični senzor z naprednim algoritmom za neprekinjeno spremljanje srčnega utripa. To je še posebej uporabna funkcija pri športnih in drugih dejavnostih ter med počitkom. Češnja na torti pa je lahko funkcija spremljanja ravni kisika v krvi (SpO2) ter beleženje kvalitete spanca. Zaradi njene udobne in lahke zasnove je spanec z uro čisto normalen, zjutraj pa lahko preko aplikacije preverite koliko ur ste spale ter s pomočjo ostalih podatkov sklepate, zakaj je bil vaš spanec bolj ali manj kvaliteten..  

Kieslect L11 pametna ura

Kieslect L11

Pametna ura Kieslect L11 bo lahko za vas prava spodbuda, da spremenite svoj življenjski slog, saj poleg opomnika za predolgo sledenje, ki ga lahko po želji vklopite, ponuja tudi 9 športnih načinov, in sicer za tek, hojo, kolesarjenje, plezanje, sobno kolo, jogo, badminton, in preskakovanje kolebnice. V veliko pomoč vam bosta tudi menstrualni koledarček, ki ga lahko upravljate preko aplikacije, ter opomnik za pitje vode, na voljo pa je tudi štoparica, meni za hitro premikanje med pesmimi na vašem pametnem telefonu, in še kaj.

Pametna ura je s pametnim telefonom povezana prek povezave Bluetooth 5.0, pri čemer ni težav s stabilnostjo povezave. Za sinhronizacijo uporabite mobilno aplikacijo Glory Fit. Na embalaži in v navodilih za uporabo je na voljo QR koda, ki vas pelje do spletne strani aplikacije, katero lahko nato prenesete neposredno iz trgovine Google Play ali App Store. Ura je primerna za naprave z operacijskima sistemoma Android 5.1 in iOS 9.0 ali novejšimi.

Pametna ura ponuja kar nekaj zanimivih opcij, ena med njimi je možnost uporabe poljubne slike na glavnem prikaznem zaslonu. Tako sem po večernem sprehodu v objektiv uspela ujeti čudovit sončni zahod izpred mojega domačega praga, ki sem ga nato preko aplikacije naložila na uro. Pametna ura poleg tega ponuja tudi vrsto ostalih prikaznih zaslonov, ki bodo zadostili vsem okusom.

Kieslect L11 pametna ura

Kieslect L11 pametna ura

Kieslect L11 pametna ura

Popolnoma navdušena sem bila tudi nad vzdržljivostjo baterije, saj ob srednji svetlosti zaslona in konstantni uporabi drži že več kot teden, kar je zares prijetno presenečenje.

Uro lahko trenutno dobite za pičlih 39,92€ preko spletne trgovine Smartus.si. Vsem našim bralkam obljubljam, da vas bo ura navdušila, tako kot je mene, in da vam za nakup ne bo žal, moškim bralcem pa namigujem, da je pametna ura Kieslect L11 lahko tudi odlično rojstnodnevno ali valentinovo darilo, ki se ga bodo vaše najdražje zelo razveselile.

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa