Odkrijte najnovejši trend: Pokončne brezžične sesalnike s funkcijo brisanja in sušenja!

Odkrijte najnovejši trend: Pokončne brezžične sesalnike s funkcijo brisanja in sušenja!

Odkrijte najnovejši trend: Pokončne brezžične sesalnike s funkcijo brisanja in sušenja!

Vsakdo si želi imeti dom, ki je ne le urejen in čist, ampak tudi enostaven za vzdrževanje. V današnjem hitrem tempu življenja je čas neprecenljiv, zato je pomembno, da imamo učinkovita orodja, ki nam omogočajo temeljito čiščenje, obenem pa prihranijo naš dragoceni čas. JIMMY HW9 je pokončni brezžični sesalnik, ki združuje inovativno zasnovo 3v1 ter visoko zmogljivost za optimalno čiščenje vašega doma.

3v1 Zasnova: Sesanje, pomivanje in sušenje tal

JIMMY HW9 navdušuje s svojo edinstveno 3v1 zasnovo, ki združuje funkcionalnosti sesanja, pomivanja in sušenja tal. S tem nudi popolno rešitev za vse vaše potrebe čiščenja. Ni več potrebe po uporabi različnih naprav za različne naloge, saj JIMMY HW9 vsebuje vse, kar potrebujete, v enem kompaktnem in zmogljivem paketu.

Temeljito čiščenje za brezhiben dom

Posebnost sesalnika je tudi ta, da ekskluzivna zasnova glave krtače JIMMY HW9 zagotavlja optimalno čiščenje tudi vzdolž sten in težko dostopnih kotov, prav tako pa sesalnik vstopi v fazo samodejnega čiščenja zgolj z enim pritiskom na gumb. 

S samokontrolo vidnega pršenja vode se lahko kadar koli in kjer koli odločite za pršenje vode. Tako je pranje tal učinkovitejše z manjšo količino vode, tla pa se po brisanju tudi hitreje posušijo. JIMMY HW9 je opremljen tudi z inteligentnim zaznavanjem umazanije. V samodejnem načinu lahko pokončni sesalnik samodejno prilagodi sesalno moč glede na stopnjo umazanije na tleh. 

Ločena rezervoarja za čisto in odpadno vodo

Z rezervoarjema za čisto in umazano vodo z veliko zmogljivostjo (2x 400mL) lahko brez prekinitev čistite večja območja, rezervoar za umazano vodo pa je zasnovan tako, da ločuje suhe smeti ter tekočine, kar je bolj priročno za čiščenje in preprečuje zamašitve. 

Investirajte v JIMMY HW9 in dovolite, da vaš dom zasije v popolni čistosti brez nepotrebnega napora. Samo za bralce našega bloga smo pripravili tudi posebno ugodnost: Popust s kodo JIMMYHW50 vam vse do vključno 29.2.2024 prinese kar 50€ popusta pri nakupu sesalnika JIMMY HW9 preko naše spletne trgovine!

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
jimmy sesalniki ročni sesalniki za pršice sesalniki za pršice sesalnik za pršice ročni sesalniki alergije baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje