Filtriraj po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Teža

Teža

  • 0kg - 22,4kg

Cena

Cena

  • 2,00 € - 999,00 €

Robotski sesalniki

Robotski sesalniki so nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno čiščenje vašega doma, saj vam omogočajo, da se osredotočite na druge naloge, medtem ko vaš dom ostaja čist. Na voljo imamo široko ponudbo različnih modelov robotskih sesalnikov, ki se med seboj razlikujejo po sami moči motorja, zmogljivosti baterije, funkcijah ter navigacijskih sposobnostih. Vsi sesalniki so pri tem opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča, da se izognejo oviram, posesajo najmanjše delce prahu in umazanije ter očistijo tudi težko dostopna mesta. Naša ponudba zajema vrhunske blagovne znamke, kot so Roborock, Xiaomi, in 360 tako lahko izberete robotski sesalnik, ki bo ustrezal vsem vašim kriterijem in proračunu. Naročite svojega robotskega pomočnika še danes ter uživajte v urejenem domu brez napora.

Robotski sesalniki

Obstaja 63 izdelkov.

Aktivni filtri

Robotski sesalniki

UWANT U200 Robotski Sesalnik - Siv

899,00 €

Robot sesalnik, 5000Pa, Dual Mopping™ vrtljivi čistilni glavi, navigacija UWANT Uranus Supper Sensing 1.0, 28 senzorjev, rezervoar za prah, rezervoar za vodo, samospraznilna postaja, pralni HEPA filter, 5200mAh, glasovni asistent, pametna aplikacija UWANT Home.

Robotski sesalniki

Roborock S7 Pro Ultra - Bela

999,00 €

5100Pa sesalnega tlaka, VibraRise vibracijsko čiščenje tal, pametna navigacija PreciSense®, LiDAR laserski senzor, 3D preslikava, 5200mAh baterija, 180min avtonomija, Roborock Empty Wash Fill polnilna postaja. 

Availability: Zadnji izdelki v trgovini