Filtriraj po

Dobavljivost

Dobavljivost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Teža

Teža

  • 0kg - 10,5kg

Cena

Cena

  • 19,00 € - 299,00 €

Globinski sesalniki in ostali čistilci

Globinski sesalniki so popolna rešitev za globinsko čiščenje in odstranjevanje trdovratnih madežev iz vseh vrst oblazinjenega pohištva, preprog, avtosedežev, zaves in drugih površin. Ti sesalniki imajo izjemno sesalno moč ter številne dodatne nastavke, ki omogočajo, da se odstrani umazanija, alergeni in drugi prašni delci iz globine sesalne površine. Slednji so tako izjemno priljubljeni pri ljudeh, ki trpijo zaradi alergij in drugih respiratornih težav, saj učinkovito odstranijo delce, ki povzročajo težave. Prav tako so primerni za domove s hišnimi ljubljenčki, saj z lahkoto odstranijo tudi dlake in ostalo nesnago. V naši ponudbi tako ne spreglejte visokokakovostne blagovne znamke globinskih sesalnikov Uwant in pričnite uživati v naravno čistem domu že danes.

Globinski sesalniki in ostali čistilci

Obstaja 10 izdelkov.

Aktivni filtri

Globinski sesalniki in ostali čistilci

UWANT B200 Globinski Sesalec s Paro

299,00 €

Globinsko čiščenje pod visokim tlakom 12KPa do globine 6 cm, 100°C para, hitro sušenje, patentirana tehnologija samodejnega čiščenja, 4-je načini delovanja, ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo, dolžina kabla 4m ter 1.5m cev.

Globinski sesalniki in ostali čistilci

UWANT čistilo za tekstil

19,90 €

Čistilno sredstvo za tekstil primerno za globinski sesalnik UWANT B100-E in B200, koncentrirano tekočino je potrebno pred uporabo razredčiti v razmerju 1:30

Availability: Zadnji izdelki v trgovini
UWANT B100-S Globinski Sesalec UWANT B100-S Globinski Sesalec
  • Nov

Globinski sesalniki in ostali čistilci

UWANT B100-S Globinski Sesalec

169,00 €

Globinsko čiščenje pod visokim tlakom 12KPa do globine 6 cm, hitro sušenje, vrtenje za 360°, patentirano samodejno čiščenje, ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo, 3 vrste čistilnih raztopin, dolžina kabla 5m.