Filtriraj po

Oddelki

Oddelki

Dobavljivost

Dobavljivost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Teža

Teža

  • 0kg - 29,5kg

Cena

Cena

  • 4,00 € - 999,00 €

Električni skiro

Raziščite našo široko ponudbo električnih skirojev in odkrijte prednosti ter uporabnost teh priljubljenih prevoznih sredstev. Naša ponudba vključuje različne modele električnih skirojev, ki so primerni tako za mlade kot tudi za odrasle. Skiroji združujejo eleganten dizajn, vrhunsko zmogljivost in okolju prijazno električno vožnjo. Z njimi boste dosegli svoje cilje hitro, zanesljivo in brez napora, ne glede na to, ali se vozite po mestnih ulicah, opravljate vsakodnevne opravke ali se preprosto zabavate na prostem. Pripravite se na prijetno in udobno vožnjo, brezskrbno premagovanje razdalj ter prihranek časa in denarja. Pridružite se nam in izberite svoj popoln električni skiro ter doživite svobodo in adrenalinsko vožnjo na povsem novi ravni.

Prikaži več

Električni skiro je postal izjemno priljubljen zaradi kombinacije številnih prednosti, ki jih ponuja v urbanem okolju. Sama prijazna narava, priročnost, ugodna cena in možnost zabave so zagotovo eni izmed ključnih razlogov, s katerimi je prepričal večino svojih uporabnikov pri nas kot tudi po svetu. Med preostalimi razlogi pa so še:

  • Priročnost: električni skiroji so enostavni za uporabo, njihova lahka, zložljiva in prenosljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje kot tudi prenašanje tako ga lahko vzamete s seboj tudi na javna prevozna sredstva, sama lastnost je še posebej dobrodošla v mestih, kjer so prostorske omejitve pogoste.
  • Enostavna uporaba: uporabniki električnega skiroja so navdušeni nad enostavnim načinom manevriranja, parkiranja kot tudi hitrim načinom polnjenja same baterije, s čimer se zagotovi, da ste hitro znova na poti.
  • Okolju prijazni: ena izmed največjih prednosti električnih skirojev je zagotovo njihova okolju prijazna narava. Le-ti so povsem brez izpustov in ne povzročajo emisij, s čimer prispevajo k zmanjšanju ogljičnega odtisa in izboljšanju kakovosti zraka, kar je še posebej pomembno v mestih, kjer je onesnaženost vse večja skrb.
  • Ekonomičnost: v primerjavi z ostalimi prevoznimi sredstvi, kot so avtomobili ali motorna kolesa, so el skiroji cenovno ugodnejši tako za sam nakup kot tudi kasneje pri stroških vzdrževanja in nenazadnje polnjenja.
  • Prilagodljivost na kratke razdalje: el skiroji so idealna izbira za premagovanje kratkih razdalj v urbanem okolju, saj omogočajo hitro in priročno premikanje brez težav s parkiranjem ali prometnimi zastoji.
  • Skrb za zdravje: vožnja električnega skiroja je tudi oblika telesne aktivnosti, s katero lahko izboljšate delovanje srčno-žilnega sistema in tako povečate raven telesne aktivnosti.
  • Zabava: ne glede na to, ali se vozite po opravkih, v službo ali zgolj raziskujete nove soseske, je električni skiro zabaven, sproščujoč in prijeten način prevoza.

Električni skiro

Obstaja 31 izdelkov.

Aktivni filtri

Električni skiro

Električni Skiro NAVEE S65 - Črn

999,00 €

Električni skiro, 500W moč motorja, hitrost 25km/h, avtonomija 65km, 3 stopnje hitrosti, 10" samotesnilne pnevmatike, 17cm široko stojišče, BMS sistem, LED zaslon, zadnje disk zavore, enostavno zlaganje in shranjevanje

Availability: Zadnji izdelki v trgovini