Prenosni akumulatorski visokotlačni čistilec za čiščenje na poti ali v kampu

Prenosni akumulatorski visokotlačni čistilec za čiščenje na poti ali v kampu

Prenosni visokotlačni čistilec za čiščenje kjerkoli in kadarkoli

Visokotlačni čistilci so postali nepogrešljiv pripomoček pri pranju avtomobila ter številnih drugih dnevnih opravilih. Problem pa nastane, ko smo nekje na poti, oziroma ko nimamo direktnega dostopa do vira vode. V takem primeru, so odlična rešitev prenosni akumulatorski visokotlačni čistilci, ki s so seveda primerni tudi za zalivanje vrta, čiščenje koles, električnih koles, električnih skirojev, avtoprikolic, sten, ograj, teras, oken in vrtov. Dovolite nam, da vam predstavimo prednosti teh vsestranskih prenosnih visokotlačnih čistilcev!

Učinkovito in enostavno pranje avtomobila s prenosnimi akumulatorskimi visokotlačnimi čistilci

Ste že kdaj porabili ure in ure, da bi odstranili trdovratno umazanijo z avtomobila? S prenosnim akumulatorskimi visokotlačnim čistilcem je ta postopek enostavnejši kot kdajkoli prej. Z močnim pritiskom vode, ki ga zagotavljajo ti čistilci, lahko učinkovito odstranite umazanijo, blato, insekte in celo trdovratne madeže s površine avtomobila. Ne samo, da boste prihranili čas, ampak tudi vodo, saj visokotlačni curki omogočajo boljšo učinkovitost in manjšo porabo vode v primerjavi s tradicionalnim pranjem. Poleg tega so nekateri visokotlačni čistilniki opremljeni tudi s posodico za pršenje mila oziroma avtomobilskega čistila, kar še dodatno olajša vaše opravilo, saj boste svoj avtomobil očistili v nekaj minutah, ne da bi morali uporabljati krpo ali gobico.

Večnamenska uporaba: Od zalivanja vrta do čiščenja avtomobilov in še več!

Prenosni akumulatorski visokotlačni čistilci so več kot samo orodje za pranje avtomobila. Zaradi svoje prenosnosti in enostavne uporabe so primerni za številne druge naloge na prostem. Ali se vam zdi, da vaš vrt potrebuje osvežitev? S prenosnim visokotlačnim čistilcem boste enostavno zalivali rože, vrtnice, travo in rastline. Zahvaljujoč nastavljivim šobam, lahko prilagodite curke vode za različne vrste površin in opravila. Poleg tega boste lahko preprosto očistili kolesa, električna kolesa, električne skiroje, avtoprikolice, stene, ograje, terase, okna in še veliko več. Ni več potrebe po težavnem ročnem drgnjenju ali uporabi kemikalij za čiščenje. Prenosni visokotlačni čistilec vam bo prihranil energijo in čas ter opravil vse te naloge z izjemno učinkovitostjo. 

Preprosto in hitro čiščenje različnih površin: Vse od oken do vrtov

Za razliko od običajnih čistilnih naprav, prenosni akumulatorski visokotlačni čistilci ponujajo svobodo gibanja brez omejitev. Z njimi boste brez težav dosegli najvišje dele oken, očistili tudi težko dostopne kotičke na avtomobilu ter učinkovito odstranili umazanijo s teras, ograj in vrtov. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji, so ti čistilci opremljeni s šobami različnih velikosti, ki vam omogočajo prilagajanje moči curka vode glede na vrsto površine. To pomeni, da lahko preprosto preklapljate med močnejšimi curki za trdovratno umazanijo in bolj nežnimi curki za občutljive površine. Ne glede na to, kakšno površino želite očistiti, bodo prenosni akumulatorski visokotlačni čistilci zanesljivo opravili nalogo. Poleg tega nekateri čistilci omogočajo tudi zajemanje vode iz raznoraznih virov kot so vedra in potoki, kar bo še dodatno olajšalo vaše možnosti čiščenja.

Za kateri prenosni visokotlačni čistilec naj se torej odločite? 

Prenosni visokotlačni čistilnik JIMMY JW31 je prava izbira za vse, ki iščete zmogljivo, priročno in brezžično orodje za čiščenje. Z njegovo brezžično zasnovo boste imeli popolno svobodo gibanja pri pranju predmetov kjerkoli in kadarkoli. 

Poleg tega je čistilnik opremljen z večfunkcijskimi šobami (0°, 15°, 25°ter 45°) ki so primerne za različne načine čiščenja. Priročna oblika pištole z mehkim ročajem omogoča udobno držanje z obema rokama, medtem ko lahka teža olajša prenašanje in uporabo. Z možnostjo črpanja vode iz različnih virov in mrežastim filtrom, ki preprečuje nečistoče, je ta čistilnik pripravljen na delo kjerkoli.


Zmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja do 45 minut avtonomije v Eco načinu, kar je dovolj za umivanje dveh avtomobilov naenkrat. Hitro polnjenje v samo 2 urah in pol omogoča, da boste vedno pripravljeni na uporabo.

Navdušil vas bo tudi podatek, da njegov 180W motor omogoča pretok vode do kar 180 l/h, ter pranje pod pritiskom 2.2Mpa.

Ne glede na to, ali potrebujete visokotlačni čistilnik za pranje avtomobila, čiščenje oken ali nego vrta, bo prenosni visokotlačni čistilec JIMMY JW31 izpolnil vsa pričakovanja. S svojim enostavnim upravljanjem in praktičnim paketom, ki vsebuje vse potrebne dodatke, je priročen in pripravljen na vse izzive. Izberite prenosni visokotlačni čistilnik JIMMY JW31 in uživajte v brezskrbnem in učinkovitem čiščenju kjerkoli in kadarkoli!

Primer uporabe za pranje avtomobila si lahko ogledate v spodnjem videu:

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
jimmy sesalniki ročni sesalniki za pršice sesalniki za pršice sesalnik za pršice ročni sesalniki alergije baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje