Razkrivamo nepozabno ponudbo ob Črnem Petku 2023

Razkrivamo nepozabno ponudbo ob Črnem Petku 2023

Razkrivamo Nepozabno Ponudbo ob Črnem Petku 2023

Črni Petek 2023 se približuje in z njim priložnost za pametno nakupovanje z izjemnimi popusti. V letošnji ekskluzivni ponudbi vas tako čaka vrsta pametnih izdelkov iz raznolikih kategorij, s čimer boste lahko razveselili vsakogar na vašem seznamu obdarovanj. Tako ne spreglejte:

Pametnih domislic za moderno domačnost: 

Izpopolnite svoj dom z inovativnimi pametnimi napravami, kot so pokončni sesalniki Jimmy, robotskimi sesalniki UWANT ali dobro poznanimi Roborock robotskimi sesalniki iz serije Q7Max+ ali S8. Izbrana kategorija prinaša znižanja tudi na JOYOUNG kuhinjski robot in aparate za pripravo jedi, Petoneer pametne rešitve za vaše hišne ljubljenčke ter neverjetni popust v višini 299€ pri nakupu Xiaomi Mi Ambient Light projektorskega zaslona diagonale 100cm za vse ljubitelje domačega kina. V rubriki lepota in zdravje pa tokrat ne spreglejte priložnosti za nakup Jimmy sušilcev za lase iz serije F2 kot tudi F6 ter nepremagljivih cen na pametne zobne ščetke priznane blagovne znamke Dr.Bei.

Izdelke za aktivno življenje in super popuste na športni opremi:

Ustvarite svojo domačo telovadnico s pametnimi sobnimi kolesi Yesoul ali z zložljivimi tekalnimi stezami vrhunskega proizvajalca KingSmith po posebnih Črnopetkovih cenah. Za vse ljubitelje aktivnosti na prostem tokrat super popust za nakup električnega kolesa ADO D30C ali gorske različice električnega kolesa LUCHIA Spica, najnovejših električnih skirojev NAVEE V40 ter NAVEE V50  ter na inovativni samonapihljivi šotor Aerogogo GIGA Air Tent ZT1. 

Tehnološki izdelki za vse generacije

Za konec se boste razveselili še vsi ljubitelji pametnih tehnoloških izdelkov, saj smo tokrat popuste pripravili tudi na: 3D Creality tiskalnik, Xiaomi pametne telefone, Kieslect pametne ure zanjo in zanj, brezžične slušalke,.. 

Črni Petek 2023 tako na Smartus.si prinaša vrsto neprecenljivih ugodnosti, ki vas čakajo tako na naši spletni strani kot tudi v naši fizični trgovini, ki se nahaja v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC City hala A visoko pritličje vse do 30.11.2023. Da bo nakupovanje še slajše in vznemirljivejše, ne spreglejte super nagradne igre, kjer z malo sreče lahko osvojite najnovejši pokončni sesalnik JIMMY HW9!

NASVET: Bodite med najhitrejšimi, saj najboljše ponudbe izginejo hitreje, kot si predstavljate.

Veselo nakupovanje!

Ekipa Smartus.si

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
jimmy sesalniki ročni sesalniki za pršice sesalniki za pršice sesalnik za pršice ročni sesalniki alergije baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje