Električna kolesa

Odkrijte našo široko izbiro kakovostnih električnih koles za vse potrebe. V njej boste tako lahko našli mestno električno kolo, gorsko električno kolo kot tudi zložljivo električno kolo, ki je primerno za lažje shranjevanje in prenašanje. Izkoristite ponudbo in si zagotovite svoje sanjsko električno kolo že danes.

NE SPREGLEJTE

"Borzen: subvencija za električna kolesa" in izkoristite 25% popust na VEYO električna kolesa ter dodatni bon v višini 100€

Prikaži več

Kako do subvencije ?


Enostavno, iz naše ponudbe VEYO električnih koles, ki so označena kot upravičena do povračila subvencije izberite svoj želeni model, opravite nakup, na vaš elektronski naslov vam nato posredujemo račun, certifikate ter izpolnjeno, podpisano in ožigosano izjavo. Vse, kar je potrebno še storiti za povračilo 25% kupnine je tako registracija in prijava v aplikaciji na spletni strani www.borzen.si ter izpolnjena in oddana vloga za povračilo.

Potrebna Dokazila za Oddajo Vloge


Za popolno oddano vlogo morate poleg vseh zahtevanih podatkov vlogi priložiti tudi še naslednja dokazila oziroma priloge:
- Dokazilo o posesti električnega kolesa (fotografija, na kateri se vidi celo električno kolo).
- Račun o nakupu električnega kolesa, ki ga z naše strani ob opravljenem nakupu prejmete na vaš elektronski naslov. Račun pri tem mora vsebovati naziv, matično ali davčno številko prodajalca, znamko in naziv kolesa, količino, datum nakupa, datum dobave in ceno z DDV ter ime in priimek kupca. Račun se mora glasiti na ime upravičenca, če na računu imena ni navedenega, mora upravičenec pojasniti, zakaj tega podatka na računu ni, predračun se ne šteje kot ustrezno dokazilo.
- Potrdilo o izvedenem plačilu nakupa električnega kolesa (razen če je na računu jasno navedeno, da je bil račun plačan s kreditno kartico, debetno kartico ali gotovino; če tega podatka na računu ni navedenega, mora upravičenec priložiti enega od naslednjih potrdil: potrdilo o plačilu računa z debetno kartico (TRR izpisek, iz katerega je razvidno plačilo računa) ali potrdilo o plačilu računa s kreditno kartico (izpisek izdajatelja kreditne kartice, iz katerega je razvidno plačilo računa) ali pisna izjava prodajalca, da je bil račun plačan; v primeru, ko se električno kolo plačuje na obroke ali na kredit, je potrebno predložiti ustrezno listino, ki dokazuje, da je do nakupa dejansko prišlo.
- Izpolnjeno, podpisano in ožigosano našo izjavo kot uradni prodajalec, pri katerem je bilo električno kolo kupljeno. Le-to vam po opravljen nakupu skupaj s potrebnimi certifikati posredujemo na vaš elektronski naslov.
- Izpolnjeno in podpisano vašo izjavo kot upravičenec.
- Pooblastilo, če vlogo odda pooblaščenec upravičenca.

Več o BORZEN: SUBVENCIJA ZA NAKUP ELEKTRIČNIH KOLES si lahko preberete v naši BLOG objavi

Električna kolesa

Obstaja 23 izdelkov.

Aktivni filtri

VEIO Yay Električno kolo -... VEIO Yay Električno kolo -...
  • Nov

VEIO Električno kolo

VEIO Yay Električno kolo - Temno Sivo (Velikost M/L)

1.799,00 €

Okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, 250W srednji motor, max moč 432W, menjalnik Shimano 7 stopenj, pomoč pri pedaliranju 5 stopenj, način hoje, doseg 150km, največja obremenitev 120kg, hidravlične disk zavore, LED zaslon, 29" pnevmatike CST, vključen zadnji prtljažnik.  SUBVENCIJA -25% >> PREBERI VEČ <<

Availability: Zadnji izdelki v trgovini

LUCHIA Električno Kolo

LUCHIA Arturo Električno Kolo - Siva

1.199,00 €

Mestno električno kolo, okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, odstranljiva litijeva baterija

Availability: Zadnji izdelki v trgovini

ESKUTE Električno Kolo

ESKUTE Netuno Plus Električno Kolo

1.249,00 €

Bafang 36V 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 95km, 7-stopenjski Shimano menjalnik, Rotorsl mehanske kolutne zavore, LED žaromet, pnevmatike K1027 Kenda 27.5"*2.10", Samsung 36V / 14.5AH = 522Wh baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Availability: Na zalogi

ESKUTE Električno Kolo

ESKUTE Netuno Pro Električno Kolo

1.799,00 €

Bafang M410 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 128km, 9-stopenjski menjalnik, hidravlične disk zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K1027 27,5", Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Availability: Na zalogi

LUCHIA Električno Kolo

LUCHIA Arturo električno kolo - Zelena

1.199,90 €

Mestno električno kolo, okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, odstranljiva litijeva baterija

Availability: Na zalogi ni dovolj izdelkov