Filtriraj po

Dobavljivost

Dobavljivost

Teža

Teža

  • 0,115kg - 0,2kg

Cena

Cena

  • 54,00 € - 90,00 €

Kieslect Pametna Ura

Blagovna znamka Kieslect nudi široko izbiro vrhunskih pametnih ur, ki združujejo eleganten dizajn, napredne funkcije in zmogljivost. Vsaka pametna ura Kieslect je izdelana s poudarkom na kakovosti in uporabniški izkušnji, s čimer omogoča, da ste zmeraj v koraku z modernim načinom življenja.

Pametne ure Kieslect so opremljene z napredno tehnologijo za spremljanje vaše telesne aktivnosti, merjenje srčnega utripa, spanja ter korakov. Z vgrajenimi senzorji in aplikacijami boste tako imeli popoln nadzorom nad svojim zdravjem in zastavljenimi športnimi cilji. Poleg slednjega vam izbira pametne ure Kieslect prinaša tudi visoko funkcionalnost, saj lahko z njeno pomočjo upravljate glasbo, fotoaparata na svojem telefonu, sledite GPS povezavi in še veliko več. Svojo pametno uro lahko preprosto povežete z vašim pametnim telefonom prek Bluetooth povezave ter izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja.

Izbirate lahko med različnimi modeli pametnih ur Kieslect, ki so primerni tako za moške kot ženske. Ne glede na to, ali iščete športno pametno uro za aktivnosti na prostem ali elegantno uro za vsakodnevno nošenje, boste našli pravo izbiro v tej kategoriji. Pametne ure blagovne znamke Kieslect so zanesljive, kakovostne in funkcionalne, kar jih uvršča med najboljše na tržišču pametnih ur. Izberite svojo pametno uro Kieslect in bodite korak pred ostalim.

Kieslect Pametna Ura

Obstaja 10 izdelkov.

Aktivni filtri

Pametne ure

Kieslect Smart Calling 'KS Pametna ura

89,90 €

1.78" Ultra AMOLED zaslon na dotik, Bluetooth 5.2. sprejem dohodnih klicev, 100 športnih načinov, spremljanje srčnega utripa / SpO2 / kakovost spanca / stresa, predvajanje glasbe, baterija 330mAh, avtonomija 20 dni, IP68, dvobarvni magnetni pas

Availability: Na zalogi ni dovolj izdelkov

Pametne ure

Kieslect Lora Pametna ženska ura - Roza

89,90 €

1.32” 3D Semi-Amoled zaslon na dotik, Bluetooth sprejem dohodnih klicev, 70 športnih načinov, spremljanje srčnega utripa / SpO2 / kakovost spanca / menstrualni cikel, sinhronizacija z glasbo, baterija 280mAh, avtonomija 5 dni, IP68, 2 nadomestna paščka

Availability: Na zalogi