• Petoneer NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Petoneer NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

69,90 €
Z davkom
761312

Inovativna vrtljiva zasnova, 6 neodvisnih posod, 120 gramov,  pametna aplikacija Petoneer, zaščitni sistem za tačke, TFT zaslon, funkcija zaklepanja, dvojno napajanje

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava

Petoneer NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Ali preživite veliko časa zdoma in vas skrbi, da bo vaš ljubljenček ostal brez obroka? Z avtomatskim hranilnikom NutriSpin, ki ga je razvil ekosistem za avtomatizacijo doma TUYA bo tako vaš hišni ljubljenček preskrbljen tekom celega dne. 

Hranilnik prihaja opremljen z inovativno vrtljivo zasnovo s 6-imi neodvisnimi posodami prostornine 120 gramov, primerne tako za suho kot za mokro prehrano, tako boste lahko svojemu ljubljenčku zagotovili popolno in uravnoteženo prehrano. Prek pametne aplikacije Petoneer (združljiva z Android in iOS operacijskima sistemoma) je mogoče nastaviti do 5 načrtov hranjenja na dan, ko se reža hranilnika zasuka se pri tem predvaja zvok tako bo vaš ljubljenček vedel kdaj je čas za jesti. 

Njegovo delovanje pri tem zajema tudi zaščitni sistem za tačke, s katerim lahko učinkovito zazna vstopanje tačk / krempljev hišnega ljubljenčka v hranilnik in takoj ustavi morebitno vrtenje s čimer prepreči, da bi se hišni ljubljenček zataknil in poškodoval.

Avtomatski hranilnik je opremljen z TFT zaslonom na katerem lahko vidite nastavljeni program ter gumbe za ročno upravljanje. Za preprečitev nenamernega dotika hišnih ljubljenčkov s katerim bi zmotili načrt hranjenja je hranilnik opremljen z funkcijo zaklepanja, za aktivacijo le-te preprosto pridržite tipki "naprej in nazaj" tako za zaklep kot za kasnejše odklepanje. V kolikor bi želeli svojega ljubljenčka nahraniti z dodatnim obrokom (ali prigrizkom) preprosto pritisnite gumb da zasukate pladenj, ali v aplikaciji izbere "Feed", v tem primeru se naslednji načrtovani obrok izvede vnaprej. 

Ločljiva zasnova izdelana iz trpežnega ABS-a materiala zagotavlja novemu hišnemu pomočniku enostavno čiščenje po vsaki uporabi in vzdrževanje, njegov zaklepni pokrov ohranja hrano svežo in čisto, za nemoteno uporabo brez nepotrebnega zdrsa pa je na dnu opremljen z protizdrsnimi blazinicami s površinskim oprijemom.

Petoneer NutriSpin omogoča dvojno napajanje in sicer preko USB tip-C polnilnega kabla ter LR14 baterije, le-te tako namestite kot rezervno napajanje za delovanje avtomatskega hranilnika v primeru izpada električne energije.

Znamka
Petoneer
Model
NutriSpin - PF001
Barva
Bela
Material ohišja
ABS
Brezžična povezava
Bluetooth 5.0, domet do 15m
Moč
Vhodna moč: DC 5V 1A,Nazivna moč: ≤1,1 W,Nazivni tok: ≤220mA
Povezljivost
pametna aplikacija Petoneer
Mere in teža
Mere: 320x320x83mm, Teža: 1134g
Splošno
Delovna temperatura: 0 ℃ -40 ℃, Temperatura skladiščenja: -10 ℃ -70 ℃, Relativna vlažnost: 10% -90% brez kondenzacije, Vlažnost skladiščenja: 5% -75%
Vsebina paketa
1 x Petoneer NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke 1 x Napajalni kabel USB Tip-C

Določene reference

Napišite svoj pregled

Petoneer NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Inovativna vrtljiva zasnova, 6 neodvisnih posod, 120 gramov,  pametna aplikacija Petoneer, zaščitni sistem za tačke, TFT zaslon, funkcija zaklepanja, dvojno napajanje

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: