Svetovni dan varčevanja z energijo

Svetovni dan varčevanja z energijo

Svetovni dan varčevanja z energijo 

6. marec je svetovni dan varčevanja z energijo, tema, ki je ključna za vsakega posameznika v družbi. Varčevanje z energijo predstavlja ključno vlogo v našem vsakdanjem življenju, saj  je hkrati omejena in dragocena dobrina. Zmanjševanje porabe energije je ključno pri zmanjšanju onesnaževanja okolja, zmanjšanju stroškov in podaljšanju trajnosti virov energije. Vsako gospodinjstvo si prizadeva za učinkovito rabo energije, najbolj odločilni dejavniki pa so skrb za okolje in privarčevan denar. 

Kaj lahko kot fizični porabnik energije enostavno in brez težav naredite, da privarčujete?

Kot pojasnjujejo strokovnjaki je eden od najenostavnejših ukrepov za učinkovito rabo energije ugašanje luči. 

Ugasnjene luči, ko jih ne potrebujemo, ali zamenjava navadnih žarnic z varčnimi sijalkami ali led diodami učinkovito zmanjšajo porabo električne energije. Navadne žarnice naj bi porabile celo do štirikrat več energije kot varčne sijalke ali led diode. 

Z majhnimi spremembami lahko veliko privarčujete, zato smo vam na današnji svetovni dan varčevanja z energijo pripravili posebno akcijo z 10% popustom na izbrane izdelke Yeelight ali Aqara.

Akcija velja 6. 3. 2023 z uporabo kode ENERGIJA10. 

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
jimmy sesalniki ročni sesalniki za pršice sesalniki za pršice sesalnik za pršice ročni sesalniki alergije baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje