Sejem Alpe Adria

Sejem Alpe Adria

Na prihajajočem sejmu Alpe Adria, ki bo med 15. in 18. februarjem potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, bomo predstavili nova električna kolesa, ki bodo na voljo v letošnji sezoni.

V letošnjem letu je naše podjetje postalo uradni zastopnik za električna kolesa španskega proizvajalca LUCHIA, ki jih odlikuje kakovostna izdelava, učinkovito delovanje in varčna proizvodnja.

V naši ponudbi bodo na voljo električna kolesa za različne priložnosti.

Kolekcija mestnih koles Luchia se osredotoča na gibanje, udobje in učinkovitost.

Model ANTARES odlikujejo kvalitetna ergonomska tehnologija. Zahvaljujoč ojačanemu dvojnemu aluminijastemu okvirju, je spretno prilagojen za dobro delovanje e-kolesa.

Rezultat njegove zasnove je elegantno in varno kolo, ki omogoča enostavno vožnjo.

Za varnost bo poskrbel kombiniran zavorni sistem z disk zavorami.

Model ANTARES je opremljen tudi s sprednjo košaro in aluminijastim zadnjim prtljažnikom.



Našega viteza ARTURJA zahvaljujoč aluminijevemu okvirju, odlikuje lahka teža kolesa in integrirana odstranljiva litijeva baterija, ki jo lahko polnite kadar želite in kjerkoli želite.

Kolo omogoča varno zaviranje, s kombinacijo zavornega sistema z disk zavorami na sprednjem in zadnjem kolesu.

Kot zvesti pomočnik vam bo pomagal pri transportu, saj se ponaša s sprednjo aluminijasto košaro in zadnjim prtljažnikom.

Na udobnem sedežu pa se lahko zapeljete na prijetno mestno vožnjo.



Skupaj z modelom SPICA boste posegli po vrhovih in premagali večje ovire. Za boljšo porazdelitev teže je baterija vgrajena v sam okvir kolesa.

Kolo se ponaša tudi s sprednjim vzmetenjem, vodoodpornimi LED lučmi in protizdrsnim materialom. Prepustite se klicu narave in naj bo spica vaš spremljevalec.


Z Luchiai električnimi kolesi boste z lahkoto prevozili najtežje terene in prihranili moči za navdušujoče poti.

Vse omenjene modele koles si bo mogoče ogledati na sejmu Alpe Adria na Gospodarskem razstavišču med 15. in 18. februarjem.

V času sejma bomo za vse obiskovalce pripravili tudi kupone s popustom, ki jih boste lahko vnovčili v naši spletni trgovini www.smartus.si ali trgovini SMARTUS v BTC, dvorana A.

Vabljeni, da nas obiščete na sejmu Alpe Adria, v PREDDVERJU MARMORNE DVORANE  / B2  na poziciji številka 11.

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa