Pametna ženska ura LORA - privlačna in uporabna spremljevalka

Pametna ženska ura LORA - privlačna in uporabna spremljevalka

Namesto telefona za odhodne in dohodne klice uporabite pametno ur

Pri Lori, cenovno zelo dostopni, elegantni ženski uri znamke Kieslect, ki jo v spletni trgovini Smartus dobite že za 89,00 eur, je funkcija sprejemanja dohodnih in odhodnih klicev vsekakor navdušujoča. Kvaliteta zvoka je podobna, kot bi se s sogovornikom pogovarjal po telefonu preko mikrofona, s tem, da vam pri tem ni potrebno posegati po telefonu in se nanj oglašati. Omenjena lastnost posebej navduši, saj to pomeni, da vam pri izvajanju športnih aktivnosti ali tudi sicer, ni potrebno jemati v roke telefona in se nanj oglašati.

 

 

Poslušajte glasbo kar na vaši uri

Poleg tega navdušuje tudi funkcija nadzora glasbe in predvajanja glasbe, ki jo lahko poslušate na vaši novi pametni uri. Preizkusili smo jo tako med tekom in hojo, kjer predvajanje glasbe pride lepo do izraza. 

Bogat nabor funkcij 

Ura se seveda ponaša z obilico funkcij, ki pritičejo pametni uri, a vsekakor je funkcija sprejemanja dohodnih in odhodnih klicev in to brez uporabe dodatne sim kartice, velik plus. 

Ura vključuje kar 70 različnih športnih aktivnosti, optični senzor pa meri srčni utrip v realnem času. 

Ura spremlja tudi nasičenost krvi s kisikom ter vam nudi podrobno poročilo o vašem spancu, v kolikor jo nosite med spanjem. Obenem vam ponuja tudi funkcijo spremljanja menstrualnega cikla in merjenje ravni stresa. 

 

Privlačen izgled

Izgled ure bo vsekakor pritegnil pozornost. Ohišje ure je v mat roza barvi, paketu pa sta priložena  še dva zapestna pasova, eden v barvi ure in drugi v srebrno-roza barvi. Zaslon ure lahko poljubno spreminjate, saj je izbira ozadji v aplikaciji GloryFit resnično velika, po želji pa lahko naložite lastno fotografijo in le to uporabite za ozadje na uri. 

Privoščite si nov model ure Kieslect LORA ali ga podarite nekomu, ki vam veliko pomeni. 

Lora bo postala elegantna spremljevalka vsake lastnice.

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa