Ulzomo Dunes 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo

1.499,00 €
Z davkom
001170

Zložljiva zasnova, okvir iz aluminijeve zlitine, 40km/h, 750w motor, dvojni hidravlični sistem vzmetenja, 20x4.0" pnevmatike, avtonomija do 120km, disk zavore, HD LCD zaslon, obremenitev uporabnika do 150kg  

Izdelka trenutno ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi!

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

Ulzomo Dumes 20 Zložljivo Električno Kolo

Odkrijte ultimativno kombinacijo zmogljivosti, praktičnosti in elegantnega sloga z Ulzomo Dumes 20 zložljivim električnim kolesom. To inovativno električno kolo je popoln spremljevalec za vaše urbane dogodivščine, saj je enostaven tako za prenašanje kot tudi shranjevanje, kar je še posebej priročno, ko želite kolo vzeti s seboj na potovanje ali ga enostavno pospraviti v omejen prostor.

Ulzomo verzija Dumes 20 je opremljen z vrsto visokokakovostnih komponent, ki zagotavljajo izjemno stabilno in udobno vožnjo. Odlikuje ga lahkoten okvir iz aluminijeve zlitine, ki je zanesljiv in trpežen ter prenese obremenitve uporabnika vse do 150 kg.

Srce električnega kolesa je močan brezkrtačni motor z zmogljivostjo 750W, le-ta vam omogoča domet do 120km (način pedaliranja), na kateri koli vrsti terena z največjim navorom 55Nm. Dvojni hidravlični sistem vzmetenja, in širše pnevmatike dimenzij 20x4.0" omogočajo večjo absorpcijo neravnega terena ter posledično udobnejšo vožnjo, ne glede na razmere na cesti. Unikatna zasnova samega delovanja omogoča tri načine vožnje: električni način, pomoč pri pedaliranju in klasično pedaliranje, tako lahko vožnjo prilagodite svojim potrebam in zmožnostim ne glede na to, ali se spopadate s strminami ali želite doseči višje hitrosti. Za varnost in zanesljivost je električno kolo Ulzomo opremljen z 7,1 palčnimi sprednjimi in zadnjimi zavorami na disk, ki omogočajo hitro in učinkovito zaustavljanje.

Upravljanje kolesa je povsem preprosto in enostavno zahvaljujoč HD LCD zaslonu na krmilu, kateri vam bo omogočil pregled nad hitrostjo, preostalo baterijo in razdaljo. Za večjo varnost in udobje so kolesu dodali tudi prednji žaromet, zvonček in blatniki, ki vas ščitijo pred umazanijo med vožnjo.

Ena od ključnih lastnosti Ulzomo Dumes 20 je tudi močna in snemljiva 48V 16AH litij-ionska baterija z dodanim BMS 3.0 sistemom za upravljanje.

Ulzomo Dumes 20 je tako električno kolo za sodobne avanturiste. S svojo zasnovo in visoko zmogljivostjo vam omogoča, da se podate na raziskovanje novih krajev, premagate razdalje brez težav in uživate v hitri in okolju prijazni vožnji.

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-te ne puščajte dalj časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.

Znamka
Ulzomo
Model
Dunes 20
Barva
Siva
Material ohišja
Aluminijast okvir, lahek in kompakten, zložljiv v dveh korakih
Moč
Moč: 750W, Največja hitrost: 40km/h
Napredne funkcije
Intuitiven LCD zaslon za spremljanje podatkov, 7 stopenjski menjalnik
Baterija
Nazivna napetost: 48V 16Ah, Čas polnjenja: 6h, 120km
Mere in teža
Mere: 175 X 57 X 123cm
Splošno
Največji doseg 120km, Obremenitev uporabnika: 150kg
Vsebina paketa
1 x Ulzomo Dumes 20 E-Kolo

Določene reference

Napišite svoj pregled

Ulzomo Dunes 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo

Zložljiva zasnova, okvir iz aluminijeve zlitine, 40km/h, 750w motor, dvojni hidravlični sistem vzmetenja, 20x4.0" pnevmatike, avtonomija do 120km, disk zavore, HD LCD zaslon, obremenitev uporabnika do 150kg  

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €