Ulzomo Ridge 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo
  • Ulzomo Ridge 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo
  • Ulzomo Ridge 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo

Ulzomo Ridge 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo

1.099,00 €
Z davkom
001172

Zložljiva zasnova, okvir iz aluminijeve zlitine, 25km/h, 250w motor, prednje vzmetenje, 20x3.0" pnevmatike, avtonomija do 60km, 7 stopenjski menjalnik, disk zavore, LCD zaslon, obremenitev uporabnika do 150kg  

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

Ulzomo Ridge 20 Zložljivo Električno Kolo

Električno kolo Ulzomo Ridge 20 se predstavlja s kakovostnimi komponentami, ki zagotavljajo stabilno vožnjo in varnost, njegov zložljiv dizajn pa omogoča enostavno prenašanje kot tudi shranjevanje. Ridge 20 električno kolo je tako odlična izbira za vse, ki si želite okolju prijaznega, praktičnega in zabavnega načina prevoza, ne glede na to, ali se odpravljate v službo, po opravkih ali na raziskovanje mestnih ulic.

Ulzomo Ridge 20 prihaja opremljen z lahkim okvirjem iz aluminijeve zlitine, ki zagotavlja uporabo za maksimalno obremenitev uporabnika do 150 kg in je pri tem prilagodljiv višinam od 155 - 210cm. Zložljiva zasnova v samo dveh korakih omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje, kar je še posebej priročno, kadar želite kolo vzeti s seboj na potovanje ali ga enostavno spraviti v omejen prostor.

Ridge 20 je opremljeno s sistemom električnega pogona, ki vključuje močan brezkrtačni motor z 250W. Zahvaljujoč prednjemu vzmetenju, pnevmatikam dimenzij 20x3.0", ki so odporne proti punkcijam in 7-stopenjskemu menjalniku, boste tako z njegovo pomočjo lahko uživali v udobni vožnji tudi po skalnatem terenu. Električno kolo se s svojo unikatno zasnovo, ki omogoča tri načine vožnje (električni, pomoč pri pedaliranju in pedaliranje) prilagodi vašim potrebam in zmožnostim tako boste lahko premagovali vzpone in dosegali višje hitrosti, pri tem pa vam ne bo potrebno skrbeti za prevelik napor. Poleg slednjega je za varno, zanesljivo in hitro zaustavljanje opremljeno z naprednim sistemom zaviranja z diskastimi zavorami. 

Kolo zajema tudi intuitiven in enostaven upravljalni sistem. Z jasnim LCD zaslonom na krmilu boste tako lahko imeli pregled nad hitrostjo, preostalo baterijo in drugimi pomembnimi informacijami. Za večjo varnost in udobje je na voljo tudi osvetlitev, zvonček ter blatniki, ki poskrbijo za zaščito pred umazanijo.

Za konec naj izpostavimo še en bistven podatek in sicer Ulzomo Ridge 20 je zasnovan z močno in učinkovito 36V 15.6AH litijsko baterijo, katera vam bo z enim polnjenjem omogočila avtonomijo za do 60 prevoženih kilometrov. 

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-te ne puščajte dalj časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.

Znamka
Ulzomo
Model
Ridge 20
Barva
Siva
Material ohišja
Aluminijast okvir, lahek in kompakten, zložljiv v dveh korakih
Moč
Moč: 250W, Največja hitrost: 25km/h
Napredne funkcije
Intuitiven LCD zaslon za spremljanje podatkov, 7 stopenjski menjalnik
Baterija
Nazivna napetost: 36V 15.6Ah, Čas polnjenja: 6h, 60km
Mere in teža
Mere: 1620x800-820x1100-1300mm; 900x540x780 mm (zložen)
Splošno
Največji doseg 60km, Obremenitev uporabnika: 150kg
Vsebina paketa
1 x Ulzomo Ridge 20 E-Kolo

Določene reference

Napišite svoj pregled

Ulzomo Ridge 20 Zložljivo Električno Kolo - Sivo

Zložljiva zasnova, okvir iz aluminijeve zlitine, 25km/h, 250w motor, prednje vzmetenje, 20x3.0" pnevmatike, avtonomija do 60km, 7 stopenjski menjalnik, disk zavore, LCD zaslon, obremenitev uporabnika do 150kg  

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €