ESKUTE Netuno Plus Električno Kolo

1.249,00 €
Z davkom
YM-MYT275-BK

Bafang 36V 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 95km, 7-stopenjski Shimano menjalnik, Rotorsl mehanske kolutne zavore, LED žaromet, pnevmatike K1027 Kenda 27.5"*2.10", Samsung 36V / 14.5AH = 522Wh baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Količina
Na zalogi

ESKUTE Netuno Plus Električno Kolo

Dostava v roku 5-7 dni. 

Predstavljamo električno kolo ESKUTE Netuno Plus ki je primerno za urbana okolja in namenjeno vsem tistim, ki iščete zanesljivo in hitro prevozno sredstvo proti bolj zeleni in manj onesnaženi prihodnosti.

ESKUTE Netuno Plus poganja zmogljiv motor Bafang 36V 250W nameščen na zadnjem pestu kateri zagotavlja največjo hitrost 25 km/h, doseže pa do 45Nm navora. Netuno je odlična izbira za mestno vožnjo kot tudi vožnjo po asfaltu in neravnih poteh saj je opremljen s 27,5-palčnimi pnevmatikami Kenda, vilicami Zoom z 100 mm vzmetenjem ter Shimano 7-stopenjskim menjalnikom, ki ponuja lahke prestave za vzpone in težje prestave za povečanje hitrosti pri vožnji po ravnem terenu. Pri uporabi novega Netuna tudi dež in vlaga ne bosta težava, saj je veriga KMC obdelana tako, da je odporna proti vodi in rji kar zagotavlja njeno dolgo življenjsko dobo. Za varno in hitro zaviranje prihaja novi Netuno obogaten zmogljivimi mehanskimi kolutnimi zavorami Zoom, ki poleg hitrejšega zaviranja z manj napora zagotavljajo tudi večjo vzdržljivost.

ESKUTE Netuno Plus je izdelano iz trdnega, a lahkega aluminijastega ohišja, ki je primerno tako za moške kot ženske. Za zagotavljanje varne vožnje tako podnevi kot ponoči je kolo opremljeno z LED sprednjim žarometom, ki je povezan z glavnim akumulatorjem kolesa, ter rdečo zadnjo lučjo, ki deluje na odstranljive baterije. Za izboljšanje vidljivosti je kolo opremljeno tudi s kompletom odsevnikov, ki so nameščeni na pedalih in kolesih. ESKUTE Netuno se lahko pohvali s pametnim zaslonom nove generacije, ki ga je mogoče povezati s pametnim telefonom prek aplikacije ESKUTE. LED zaslon omogoča enostaven dostop do parametrov in praktično upravljanje funkcij, kot so prikaz trenutne hitrosti, skupna prevožena razdalja in druge informacije o vožnji.

Podjetje ESKUTE se je odločilo za zmogljiv baterijski paket s celicami Samsung, saj je kakovost baterije ključnega pomena za električno kolo. V notranjosti novega Netuna se skriva 36-voltna 14.5Ah baterija Samsung z zmogljivostjo 522 W, ki vam omogoča do 95 km avtonomije ob popolni napolnjenosti. Baterija je odstranljiva in je opremljena s ključavnico ter dvema priloženima ključema, kar preprečuje krajo. Za popolno napolnitev baterije je potrebno približno 5-6 ur.

Netuno omogoča uživanje v kolesarjenju brez posebnega napora, tudi če niste športno usposobljeni, ste imeli daljši premor ali se okrevate po poškodbi. Primeren je tudi za starejšo populacijo. Električni motor vam nudi pomoč le med poganjanjem pedal in je na voljo v sedmih različnih stopnjah, od najlažje in najbolj tekoče do najmočnejše za pospeševanje in terensko vožnjo. ESKUTE Netuno odlikuje nastavljiva višina sedeža in krmila, zato je primeren za uporabnike z višino od 165 cm do 195 cm ter obremenitvami do 125 kg.

Opomba: Doseg električnega kolesa je odvisen od številnih dejavnikov, kot so: teža uporabnika, upor proti vetru, tlak in profil v pnevmatikah, površina proge, pospeški, vzdrževanje električnega kolesa, stanje baterije, itd. Ravno tako ESKUTE Netuno ni primeren za zahtevne gorske poti, niti za premagovanje dolgih in strmih vzponov. 

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-to ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.


- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.  


Znamka
ESKUTE
Model
Netuno Plus
Barva
Črna
O Izdelku
Veriga KMC-Z51RB
Material ohišja
Aluminijasta zlitina
Tip zaslona
Bafang LED, Podpora aplikacijam (Bluetooth)
Moč
Motor: Bafang 36v 250w, Največja hitrost: 25km/h
Funkcije
Menjalnik Shimano 7 prestav
Senzorji
Senzor hitrosti, senzor navora
Baterija
Baterija: SAMSUNG 36V / 14.5AH, Avtonomija: do 95km, Čas polnjenja: 5-6h, Polnilnik: 42V / 3.0A
Mere in teža
Teža izdelka: 25kg
Embalaža
1 x ESKUTE Netuno Plus Električno Kolo, 1 x Polnilec
Zavore
Mehanske kolutne zavore, Zavorna ročica BL-06E-L/BL-06E-R
Osvetlitev
Sprednja luč 36V1,5W, z reflektorjem
Kolesa
K1027 Kenda 27,5 "* 2,10"
Splošno
Največja obremenitev: 125 kg, Priporočena višina kolesarja: od 1.65m do 1.95m, Pomoč Motorja: 7 stopenj pedaliranja

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

ESKUTE Netuno Plus Električno Kolo

Bafang 36V 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 95km, 7-stopenjski Shimano menjalnik, Rotorsl mehanske kolutne zavore, LED žaromet, pnevmatike K1027 Kenda 27.5"*2.10", Samsung 36V / 14.5AH = 522Wh baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Napišite svoj pregled

2 drugi izdelki v ista kategorija: