LUCHIA Arturo Električno Kolo - Zelena
  • LUCHIA Arturo Električno Kolo - Zelena

LUCHIA Arturo električno kolo - Zelena

1.199,90 €
Z davkom
001120

Mestno električno kolo, okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, odstranljiva litijeva baterija

Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

LUCHIA Arturo električno kolo

Za vse, ki iščete hitro in udobno prevozno sredstvo po mestu, vam priporočamo LUCHIA Arturo električno kolo z svetlečim in lahkim aluminijastim okvirjem.

Le tega poganja visoko zmogljiv 250W motor kateri mu zagotavlja največjo hitrost 25 km/h, na preostalem tehničnem področju se lepotec ponaša z sistemom sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, 6-stopenjskim Shimano menjalnikom, 700C" vzmetnimi vilicami ter senzorjem navora. Omenjeni model ima za razliko od verzije Antares odstranljivo 36-voltna 10Ah litijevo baterijo, tako ga lahko polnete kjerkoli želite. Z njeno pomočjo boste tako lahko opravili kar 60 km za popolno napolnjenost pa boste potrebovali pičlih 5-6 ur. Na samem krmilu vam je na voljo pametnim LCD zaslon kateri vam omogoča enostaven prikaz trenutne hitrosti, opravljenih kilometrov ter ostalih informacij o sami vožnji.  

Za prilagajanje različnim voznim razmeram z dobrim oprijemom prihaja električno kolo LUCHIA Arturo opremljeno z 700C X 38C pnevmatikami tako se lahko lotite mestnih vzponov in samega predmestja v hitrem in popolnem udobju, maksimalna obremenitev uporabnika pa pri tem znaša do 120 kg. Prilagodljiv in vsestranski model je za večjo udobnost opremljen z sedežem Gama Royal kateri je nastavljiv po višini, da bo vaša vožnja varna tako podnevi kot ponoči so kolesu dodani sprednji in zadnji LED žaromet, za dodatno izboljšanje same vidljivosti pa kolo zajema tudi odsevnike nameščene na kolesih. Kot pravi zvesti prijatelj vas bo Arturo za konec prepričal z dodano sprednjo košaro in aluminijastim zadnjim prtljažnikom z dodatnimi trakovi za privezovanje.

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-te ne puščajte dalj časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.

Znamka
LUCHIA
Model
Arturo
Barva
Zelena
Material ohišja
Aluminijeva zlitina
Moč
Moč: 250W, Največja hitrost: 25km/h
Napredne funkcije
LCD zaslon za spremljanje podatkov, 6 stopenjski Shimano menjalnik
Baterija
Nazivna napetost: 36V 10A, Čas polnjenja: 5-6h
Mere in teža
Mere: 1800x630x1080mm, Teža: 24.5kg
Splošno
Največji doseg 60km, Obremenitev uporabnika: 120kg
Vsebina paketa
1 x LUCHIA Arturo električno kolo

Določene reference

Napišite svoj pregled

LUCHIA Arturo električno kolo - Zelena

Mestno električno kolo, okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, odstranljiva litijeva baterija

Napišite svoj pregled

3 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €