ESKUTE Netuno Pro Električno Kolo

1.799,00 €
Z davkom
MYT-27.5M

Bafang M410 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 128km, 9-stopenjski menjalnik, hidravlične disk zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K1027 27,5", Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Količina
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

ESKUTE Netuno Pro Električno Kolo

Dostava v roku 5-7 dni. 

Predstavljamo športno električno kolo ESKUTE Netuno Pro, ki vas bo navdušilo ne glede na to, ali se spopadate s strmimi vzponi ali pa se zaganjate iz mirovanja.

Posebnost kolesa je v integriranem srednjem motorju Bafang M410, ki vašemu kolesu nudi takojšnjo moč, s katero boste z lahkoto premagovali vse vrste terenov. Kolo zlahka dosega največjo hitrost 25 km/h, 36-voltna enota pa ima nazivno moč 250W. Prefinjen senzorski sistem kolesa Netuno Pro, ki je opremljen s senzorjem navora in senzorjem hitrosti, optimalno upravlja moč, ki se prenaša na pedala. Z največjim navorom do 80 Nm kolo natančno oceni kolesarjevo silo in po potrebi zagotovi potreben potisk. To inteligentno upravljanje zagona ne izboljša le vaše izkušnje pri vožnji, temveč tudi podaljša življenjsko dobo baterije in največji doseg, kar vam omogoča premagovanje tudi najbolj strmih pobočij.

Netuno Pro je odlična izbira tako za mestno vožnjo kot tudi vožnjo po asfaltu in neravnih poteh saj je opremljen s 27,5-palčnimi pnevmatikami Kenda K1027, prednjim vzmetenjem ter kar 9-stopenjskim menjalnikom, ki ponuja lahke prestave za vzpone in težje prestave za povečanje hitrosti pri vožnji po ravnem terenu. Pri uporabi novega Netuna tudi dež in vlaga ne bosta težava, saj je veriga KMC izdelana iz nerjavečega jekla. Za varno in hitro zaviranje prihaja novi Netuno obogaten zmogljivimi hidravličnimi disk zavorami, ki poleg hitrejšega zaviranja z manj napora zagotavljajo tudi večjo vzdržljivost.

Električno kolo je izdelano iz trdnega in hkrati lahkega aluminijastega ohišja primernega tako za moške kot ženske s čimer se olajša samo rokovanje, tako ga boste enostavno lahko postavili v prtljažnik / dvigalo / klet. Zahvaljujoč pametnemu LCD zaslonu s standardom nepremočljivosti IP65 boste lahko med samo vožnjo spremljali parametre in imeli pregled nad vašo trenutno hitrostjo, skupno količino kilometrov, ter ostale informacije o sami vožnji. Kolo je prav tako opremljeno tudi s sprednjim žarometom, povezanim z glavnim akumulatorjem, ter zadnjim rdečim odsevnikom, ki bosta poskrbela za vašo varnost v temi.

Da vašemu novemu spremljevalcu na poti nikoli ne bo zmanjkalo moči poskrbi zmogljiv Samsungov 36V 14.5AH baterijski paket s kar 522Wh, kar bo ob polni napolnjenosti zadostovalo za do 128km vožnje. Baterijski paket je zlahka snemljiv in opremljen z zaklepnim mehanizmom za preprečevanje kraje. Baterija je tudi varnostno preizkušena in v skladu s certificiranimi standardi za električna kolesa, tako da vam je njena dolga življenjska doba zagotovljena. 

Za udobje med vožnjo poskrbi tudi ergonomično oblikovano sedlo s prilagodljivo višino, zahvaljujoč kateremu je kolo primerno za višine kolesarjev od 165cm do 200cm, pri čemer obremenitev kolesa znaša 125kg.

Opomba: Doseg električnega kolesa je odvisen od številnih dejavnikov, kot so: teža uporabnika, upor proti vetru, tlak in profil v pnevmatikah, površina proge, pospeški, vzdrževanje električnega kolesa, stanje baterije, itd. Ravno tako ESKUTE Netuno ni primeren za zahtevne gorske poti, niti za premagovanje dolgih in strmih vzponov. 

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-to ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.  

Znamka
ESKUTE
Model
Netuno Pro
Barva
Črna
Material ohišja
Aluminijasta zlitina
Tip zaslona
LCD IP65
Moč
Motor: Bafang M410 250W, Največja hitrost: 25km/h
Funkcije
Menjalnik RD-V5009-L, 9 prestav
Odpornost na vodo in prah
IP65
Baterija
Baterija: Samsung 36V 14.5AH, Avtonomija: do 128km, Polnilnik: Hyelton 42V / 3.0A
Mere in teža
Teža izdelka: 27,5kg
Embalaža
1 x ESKUTE Netuno Pro Električno Kolo, 1 x Polnilec
Zavore
Hidravlične kolutne zavore Kamros, DB-330, Zavorna ročica: BL-06E-L/BL-06E-R
Osvetlitev
Sprednja luč: 36V 1.5W, z žarometom, Zadnji reflektor: 723A, StVZO
Kolesa
K1027 Kenda 27,5"* 2,10"
Splošno
Največja obremenitev: 125 kg, Priporočena višina kolesarja: od 1.65m do 2m, Pomoč Motorja: 9 stopenj pedaliranja

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

ESKUTE Netuno Pro Električno Kolo

Bafang M410 250W motor, največja hitrost 25km/h, avtonomija do 128km, 9-stopenjski menjalnik, hidravlične disk zavore, LED zaslon, pnevmatike Kenda K1027 27,5", Samsung 36V / 14.5AH baterija. Dostava v roku 5-7 dni. 

Napišite svoj pregled

2 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €