LUCHIA Antares električno kolo - Belo

1.099,90 €
Z davkom
001115

Mestno električno kolo, dvojno ojačan okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor

Izdelka trenutno ni na zalogi

Prejmite obvestilo, ko bo izdelek spet na zalogi!

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

LUCHIA Antares električno kolo

Predstavljamo Luchiino mestno izvedbo električnega kolesa Antares le-ta je bil razvit z mislijo na uporabnika, ki si želijo več gibanja, ravnotežja, udobja predvsem pa učinkovitosti pri sami uporabi. Model je z odliko diplomiral iz kakovostne ergonomske tehnologije, tako se lahko pohvali z dvojno ojačanim aluminijastim okvirjem s čimer postane njegova vožnja varnejša ter lažja.

Na tehničnem področju se Antares lahko pohvali z visoko zmogljivim 36V 250W motorjem kateri mu zagotavlja največjo hitrost 25 km/h, za hitrejše zaviranje z manj napora je tu sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor, 6-stopenjski Shimano menjalnik, 700C" vzmetne vilice ter senzor navora. V notranjosti okvirja novega Antares se skriva 36-voltna 10Ah baterija s katero boste lahko opravili kar 60 km za njeno popolno napolnjenost pa boste potrebovali pičlih 5-6 ur. Na samem krmilu vam je na voljo pametnim LCD zaslon kateri vam omogoča enostaven prikaz trenutne hitrosti, opravljenih kilometrov ter ostalih informacij o sami vožnji.  

Za prilagajanje različnim voznim razmeram z dobrim oprijemom prihaja električno kolo LUCHIA Antares opremljeno z 700C X 38C pnevmatikami tako se lahko lotite mestnih vzponov in samega predmestja v hitrem in popolnem udobju, maksimalna obremenitev uporabnika pa pri tem znaša do 120 kg. Prilagodljiv in vsestranski model je za večjo udobnost opremljen z sedežem Gama Royal kateri je nastavljiv po višini, da bo vaša vožnja varna tako podnevi kot ponoči so kolesu dodani sprednji in zadnji LED žaromet, za dodatno izboljšanje same vidljivosti pa kolo zajema tudi odsevnike nameščene na kolesih. Antares vas bo za konec prepričal še z dodano sprednjo košaro in aluminijastim zadnjin prtljažnik z dodatnimi trakovi za privezovanje.

Napotki in opozorila:

- Pred vsako vožnjo preverite svoje električno kolo, v kolikor zaznate kakršnokoli opozorilo ali napako kolesa ne vozite, dokler se ne prepričate v njegovo ispravnost.
- Med čiščenjem kolo izklopite, odklopite polnilnik in na njegovo mesto pritrdite gumijasti pokrov, saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.
- Ne čistite kolesa pod visokim tlakom, alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi kemičnimi raztopinami.
- Da zagotovite čim daljšo življenjsko dobo baterije in preprečite poškodbe, le-te ne puščajte dalj časa na neposredni sončni svetlobi. V obdobju daljše neaktivnosti je potrebno baterijo polniti enkrat na mesec kolo pa hraniti na temperaturi vsaj 10°C.
- Vsi potrošni deli spadajo v redno vzdrževanje kolesa s strani kupca.
- Kupec je dolžan kolo vzdrževati, redno servisirati in uporabljati v skladu z navodili. Neustrezno shranjevanje in uporaba kolesa lahko povzroči nepopravljivo škodo ali zmanjšanje njegove zmogljivosti, kar garancija ne krije.
- Za večjo varnost priporočamo redni servis in redno preverjanje stanja zavor.
- Vse tehnične specifikacije so opravljene na testnem poligonu in lahko variirajo med uporabniki.

Znamka
LUCHIA
Model
Antares
Barva
Bela
Material ohišja
Aluminijeva zlitina
Moč
Moč: 250W, Največja hitrost: 25km/h
Napredne funkcije
LCD zaslon za spremljanje podatkov, 6 stopenjski Shimano menjalnik
Baterija
Nazivna napetost: 36V 10A, Čas polnjenja: 5-6h
Mere in teža
Mere: 1800x680x1100mm, Teža: 26.5kg
Splošno
Največji doseg 60km, Obremenitev uporabnika: 120kg
Vsebina paketa
1 x LUCHIA Antares električno kolo

Določene reference

Napišite svoj pregled

LUCHIA Antares električno kolo - Belo

Mestno električno kolo, dvojno ojačan okvir iz aluminijeve zlitine, hitrost 25km/h, avtonomija do 60km, obremenitev uporabnika do 120kg, 6 stopenjski Shimano menjalnik, sistem sprednjih in zadnjih kolutnih zavor

Napišite svoj pregled

3 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €