Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW9

349,00 €
Z davkom
001209

Brezžični pokončni sesalnik 3v1, funkcija sesanja/pomivanja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, 300W nazivna moč, OLCD zaslon, 400ml rezervoar za čisto vodo, 400ml rezervoar za odpadno vodo.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW9

Predstavljamo JIMMY-jev brezžični pokončni sesalnik 3v1, ki s pomočjo idealne integracije sesanja, pomivanja in sušenja tal omogoča enostavno in temeljito čiščenje vašega doma, hkrati pa vam prinaša privarčevani čas in energijo, to je - JIMMY HW9! 

JIMMY HW9 nadgrajuje vodoodporni motor iz magnezijeve zlitine, ki je popolnoma zatesnjen in vodoodporen. Učinkovitost motorja se je povečala na 300W, zato zlahka obdela suhe in mokre odpadke. Teža motorja se je v primerjavi s prejšnjim modelom zmanjša za 35 %, zato je JIMMY HW9 lahek za prenašanje. Prav tako sta optimizirana višina in ročaj za enostaven oprijem, kar zagotavlja lažje manevriranje in največje udobje.

Posebnost sesalnika je tudi ta, da ekskluzivna zasnova glave krtače JIMMY HW9 zagotavlja optimalno čiščenje tudi vzdolž sten in težko dostopnih kotov, prav tako pa sesalnik vstopi v fazo samodejnega čiščenja zgolj z enim pritiskom na gumb.

Zahvaljujoč prilagodljivi zasnovi se sesalnik lahko prepogne za 180°, tako da leži ravno na tleh in vam tako omogoča čiščenje tudi na manj dostopnih mestih, npr. pod kavči, posteljami, stoli itd.  Poleg tega je sesalnik pregiben do kota 180°, tako da se lahko spravi vodoravno na tla in lahko z njim dosežete tudi težje dostopna mesta pod kavči, posteljami, stoli, ipd.

S samokontrolo vidnega pršenja vode se lahko kadar koli in kjer koli odločite za pršenje vode. Tako je pranje tal učinkovitejše z manjšo količino vode, tla pa se po brisanju tudi hitreje posušijo. JIMMY HW9 je opremljen tudi z inteligentnim zaznavanjem umazanije. V samodejnem načinu lahko pokončni sesalnik samodejno prilagodi sesalno moč glede na stopnjo umazanije na tleh. Rezervoar za čisto vodo JIMMY HW9 ima vgrajen antibakterijski srebrov ionski material, ki lahko brez elektrike ustvarja antibakterijsko vodo s srebrovimi ioni, ki učinkovito sterilizira bakterije in omogoča varnejše čiščenje.

Z rezervoarjema za čisto in umazano vodo z veliko zmogljivostjo (2x 400mL) lahko brez prekinitev čistite večja območja, rezervoar za umazano vodo pa je zasnovan tako, da ločuje suhe smeti ter tekočine, kar je bolj priročno za čiščenje in preprečuje zamašitve. 

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

Znamka
Jimmy
Model
HW9
Barva
Siva
Moč
Nazivna moč: 300W, Voltaža 25.2V
Baterija
7×3AH,75.6WH, Čas polnjenja: 4-5 ur, Avtonomija: 80min v ročnem ECO načinu, 30 min MAX način, 30min za čiščenje trdih tal, 22min za čiščenje preprog
Splošno
Prostornina rezervoarja za čisto vodo: 400ml, Prostornina rezervoarja za odpadno vodo: 400ml
Vsebina paketa
1x Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW9 Pro, 1x polnilna baza, 1x krtača za čiščenje, 1x krtača za preproge, 1x raztopina za čiščenje, 1x polnilec
2023-01-15

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW9

Brezžični pokončni sesalnik 3v1, funkcija sesanja/pomivanja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, 300W nazivna moč, OLCD zaslon, 400ml rezervoar za čisto vodo, 400ml rezervoar za odpadno vodo.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: