Inovativni vodni globinski sesalniki UWANT

Inovativni vodni globinski sesalniki UWANT

Uživajte v brezskrbni čistoči z inovativnimi globinskimi sesalniki UWANT

Prednosti globinskih sesalnikov

Globinski sesalniki so postali nepogrešljiv pripomoček pri vzdrževanju čistega in zdravega doma ter zagotavljanju udobja in svežine prostorov. Nudijo namreč številne prednosti, kot so globinsko čiščenje preprog, odstranjevanje trdovratnih madežev, filtriranje zraka in odstranjevanje prahu, ter celo funkcijo likanja oblačil in dezinfekcije s pomočjo pare, kar prispeva k izboljšanju standarda čistoče ter kakovosti zraka v prostoru.

Inovativen način pametnega čiščenja

Ker je inovativno, učinkovito ter hkrati ugodno čiščenje za nas izrednega pomena, vam na spletni trgovini Smartus.si želimo predstaviti najnovejše visokokakovostne čistilne gospodinjske aparate blagovne znamke UWANT. Le-ta stremi k uvajanju inovacij in sprememb v domači življenjski slog bodočih generacij, saj v vsak izdelek vključujejo preprosto obliko in izjemno izkušnjo, tako da lahko visokokakovostni izdelki, polni presenetljivih izkušenj in topline, zadovoljijo uporabnike, ki hrepenijo po boljšemu in kvalitetnejšemu domačemu življenju.

Med UWANT modeli globinskih sesalnikov sta tako na Smartusu na voljo dva modela, ki bosta poskrbela za učinkovito in temeljito čiščenje vašega doma, in sicer:

UWANT B100-E Globinski Sesalec 

je poseben, ker vam ponuja učinkovito čiščenje trdovratnih madežev v štirih korakih: Najprej je tu visokotlačno pranje, z močjo 12KPa, ki deluje na površino in razbije molekule umazanije s pomočjo močnega vodnega tlaka z natančno odmerjenimi čistilnimi sredstvi. V tem postopku sesalec opere površino, medtem ko krtača zdrgne in odstrani madeže, ki jih na koncu posesa in popolnoma odstrani s površine, ne da bi čistilec za seboj pustil eno samo kapljico! Sesalnik je dovolj zmogljiv, da bo odstranil zažrte trdovratne madeže do globine 6 cm, saj deluje pod visokim pritiskom 12.000Pa. Prav ta visoka sesalna moč obenem omogoča tudi hitrejše sušenje površin, kar pomeni da je ta globinski sesalnik odličen tudi za čiščenje notranjosti vozil, kot so avtomobilski sedeži, tla in preproge.

UWANT B200 Globinski Sesalec s Paro

je revolucionarni globinski sesalec z dodanim visokotemperaturnim parnim načinom, ki se bori proti trdovratnim madežem na način, ki ga drugi ne zmorejo. Idealen je za čiščenje sedežnih garnitur, blazin, vzmetnic, preprog, notranjosti avtomobilov, oblačil in še mnogo več.

Posebnost sesalnika je v temu, da deluje s pomočjo visokotemperaturne pare, ki poskrbi za odpravo bakterij in odstranjevanje tudi najbolj trdovratnih madežev tudi v globino, in je tako je odlična izbira za čiščenje tekstila in predmetov za dojenčke ter hišne ljubljenčke. Sam postopek zajema brizganje vode pod visokim pritiskom s čimer raztopi madeže in umazanijo na vaših tkaninah in oblazinjenemu pohištvu vse do globine 6cm, nato pa krtača z visoko gostoto ščetin umazanijo očisti. Posebnost je tudi ta, da lahko to krtačo enostavno tudi zamenjate in vaš B200 spremenite v parni stroj za likanje in sterilizacijo oblačil. Sledi močan 12kPa sesalni tlak s katerim sesalnik izsesa vso odpadno vodo, očiščen predel pa je po samem čiščenju tudi hitro posušen. 

Na voljo so vam 4-je načini čiščenja, s katerimi bo UWANT B200 zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike: 

- način 100°C pare je namenjen sterilizaciji in odpravi trdovratnih madežev; 

- način likanja je za odpravljanje gub na oblačilih in dezinfekcijo oblačil s paro; 

- običajni način za odstranjevanje standardnih madežev

- ter način z dodatkom čistilne raztopine je za uporabo detergenta in trdovratnih madežev.

UWANT B200 je opremljen s patentirano samočistilno tehnologijo, tako se krtača in cev samodejno očistita z vodo, ki je predhodno napolnjena v rezervoarju.


Preverite ponudbo še DANES >> Globinski sesalniki UWANT.

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
jimmy sesalniki ročni sesalniki za pršice sesalniki za pršice sesalnik za pršice ročni sesalniki alergije baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje