UWANT B200 Globinski Sesalec z Paro
  • UWANT B200 Globinski Sesalec z Paro

UWANT B200 Globinski Sesalec s Paro

299,00 €
Z davkom
001164

Globinsko čiščenje pod visokim tlakom 12KPa do globine 6 cm, 100°C para, hitro sušenje, patentirana tehnologija samodejnega čiščenja, 4-je načini delovanja, ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo, dolžina kabla 4m ter 1.5m cev.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €

UWANT B200 Globinski Sesalec s Paro

UWanT B200 je revolucionarni globinski sesalec z dodanim visokotemperaturnim parnim načinom, ki se bori proti trdovratnim madežem na način, ki ga drugi ne zmorejo. Vemo, da je odstranjevanje trdovratnih madežev lahko stalna bitka pri čemer je ročno odstranjevanje še težje, nositi preproge in odeje v čistilnico ali jih prati zunaj pa postane izlet, ki si ga nihče ne želi privoščiti. Sama pridobitev iz družine UWANT je tako idealna za čiščenje sedežnih garnitur, blazin, vzmetnic, preprog, notranjosti avtomobilov, oblačil in še mnogo več.

Za boj zoper vse vrste madežev prihaja UWANT B200 zasnovan z zmogljivim postopkom ter visokotemperaturno paro, ki poskrbi za odpravo bakterij in odstranjevanje tudi najbolj trdovratnih madežev tudi pod površino, tako je odlična izbira za čiščenje tekstila in predmetov za dojenčke ter hišne ljubljenčke. Sam postopek zajema brizganje vode pod visokim pritiskom s čimer raztopi madeže in umazanijo na vaših tkaninah in oblazinjenem pohištvu vse do globine 6cm, nato pa krtača z visoko gostoto ščetin umazanijo očisti (le-to lahko enostavno tudi zamenjate in vaš B200 spremenite v parni stroj za likanje in sterilizacijo oblačil). Sledi močan 12kPa sesalni tlak s katerim se izsesa vsa odpadna voda, očiščen predel pa je po samem čiščenju tudi hitro posušen

Na voljo so vam 4-je načini čiščenja, tako bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike: 

- način 100°C pare je namenjen sterilizaciji in odpravi trdovratnih madežev; 

- način likanja* je za odpravljanje gub na oblačilih in dezinfekcijo oblačil s paro; 

- običajni način za odstranjevanje standardnih madežev

- ter način z dodatkom čistilne raztopine je za uporabo detergenta in trdovratnih madežev.

UWANT B200 prihaja opremljen s patentirano samočistilno tehnologijo, tako se krtača in cev samodejno očistita z vodo, ki je predhodno napolnjena v rezervoarju. S preprostim pritiskom na gumb se boste tako lahko poslovili od nadležnega razmnoževanja bakterij, neprijetnih vonjav in utrujenega čiščenja ter vzdrževanja same naprave. 

Globinski sesalec z visokotemperaturno paro svojim uporabnikom prinaša tudi prijazen, premišljen in enostaven dizajn za samo uporabo. 200ml rezervoar za čistilno raztopino tako samodejno zmeša detergent z vodo, kar izboljša učinkovitost samega čiščenja. Za odličen doseg do 18m² očiščene površine vam je na voljo 4m napajalni kabel ter 1.5m cev, s pomočjo dodanih koles pa ga z lahkoto lahko premaknete kamor koli želite.

*Nastavek za likanje NI PRILOŽEN paketu

Znamka
UWANT
Model
B200
Barva
Bela
O Izdelku
220V-240V, <70db/≤78dbA, Kapaciteta rezervoarja z umazano (1600ml) in čisto (1800ml) vodo,
Moč
Nazivna moč: 1900W (način pare), Sesalni tlak: ≥12kPa
Zvok
Hrup: 76dB
Funkcije
Nivo sterilizacije: 99.9%
Mere in teža
477*264*372 mm, 6.3kg, Dolžina kabla: 4m, Dolžina cevi: 1.5m
Splošno
1500ml rezervoar čiste vode, 1500ml rezervoar umazane vode, 200 ml rezervoar za čistilno raztopino, 4-je načini delovanja, 100°C para
Vsebina paketa
1x UWANT B200 glavna enota, 1x pregibna cev, 1x glavna krtača, 1x antibakterijska krtača, 2x nosilec za nastavke, 1x rokavice proti opeklinam, 3 x Čistilna raztopina

Določene reference

Napišite svoj pregled

UWANT B200 Globinski Sesalec s Paro

Globinsko čiščenje pod visokim tlakom 12KPa do globine 6 cm, 100°C para, hitro sušenje, patentirana tehnologija samodejnega čiščenja, 4-je načini delovanja, ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo, dolžina kabla 4m ter 1.5m cev.

Napišite svoj pregled

Morda vam bo všeč tudi Izdelki

8 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €