Razgibajte svoje telo v udobju vašega doma

Razgibajte svoje telo v udobju vašega doma

Razgibajmo telo

Yesoul G1 Max

Najnovejši model Yesoul G1 Max je visokokakovostno sobno kolo, namenjeno domači uporabi. Vzdržljivo kolo, ki se ponaša s številnimi funkcijami, zaradi katerih je odlična izbira za ljudi, ki želijo pridobiti kondicijo v udobju svojega doma.

Yesoul G1 Max odlikuje čvrst jekleni okvir in učinkovit vztrajnik, kar omogoča stabilno in gladko vožnjo. Kolo zagotavlja tišjo in gladko vožnjo v primerjavi s tradicionalnimi kolesi na verižni pogon, saj je opremljeno s sistemom jermenskega pogona. Zato je odlična izbira za tiste, ki med vadbo ne želijo motiti drugih posameznikov iz gospodinjstva. Med uporabo lahko kolo prenese obremenitev do 120 kilogramov, teža samega kolesa pa je 40 kilogramov. 

Odlična lastnost Yesoul G1 Max sobnega kolesa je njegov sistem upora, ki uporabnikom omogoča prilagajanje stopnje upora za simulacijo vožnje po različnih terenih. Z njim lahko opravite zahtevno vadbo kar v udobju svojega doma.

Sobno kolo Yesoul G1 Max ima popolnoma nastavljiv sedež in krmilo, kar uporabnikom omogoča, da kolo prilagodijo svoji višini in si zagotovijo največje udobje pri vadbi. 

Kolo se ponaša z velikim 32" LCD zaslonom visoke ločljivosti, ki prikazuje hitrost, razdaljo, čas in porabljene kalorije, kar vam omogoča spremljanje vašega napredka med vožnjo.  Funkcija vrtenja za 360°omogoča, da zaslon uporabljate tudi pri izvajanju drugih vaj, ko niste na sobnem kolesu.

Yesoul aplikacija se poveže z G1 Max prek bluetooth povezave, kjer boste našli vadbe ob spremljavi trenerja in veliko število prednastavljenih vadb. V aplikaciji si lahko ogledate vse statistične podatke o vaši vadbi in na podlagi teh, prilagodite načrt vadbe v prihodnje.

Pedala sobnega kolesa G1 Max  so opremljena s trakovi, ki med vožjno držijo stopala na mestu. Za vadbo tako ne potrebujete posebnih kolesarskih čevljev, njegova uporaba pa je primerna tako za začetnike, kot tudi izkušene kolesarje.  

Yesoul G1 Max je visoko kakovostno sobno kolo, ki zagotavlja gladko, tiho in prilagodljivo vadbo. Je odlična izbira za ljudi, ki želijo ohraniti svoje fizično zdravje in ostati v formi. 

Vadbo lahko izvajate v udobju svojega doma, ne glede na to kakšno vreme je zunaj. 

Pripravite se na novo sezono in pričnite že danes. Yesoul bo vsekakor odličen pomočnik!





CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa