Inteligentne Naprave za Hišne Ljubljenčke

Inteligentne Naprave za Hišne Ljubljenčke

Inteligentne Naprave za Hišne Ljubljenčke

V dobi pametne tehnologije torej inteligentnih sistemov, ki so se že dodobra naselili v našem vsakdanu je prišel čas tudi za inteligentne naprave za naše hišne ljubljenčke. Tovrstne naprave pri tem ne lajšajo življenja le nam – lastnikom psov ali mačk ampak tudi našim štirinožnim prijateljem, tako nas lahko pogosto nadomestijo pri preprostih opravilih, ko nas ni doma naš ljubljenček pa potrebuje prigrizek ali aktivnost.
Na našem tržišče so za zdravje in dobro počutje hišnih ljubljenčkov že dobro poznani pametni avtomatski hranilniki, vodne fontane, interaktivne igrače, odstranjevalci vonjav in še veliko več. Naš asortiman na omenjenem področju pri tem bogatijo blagovni znamki Peetoner in Petkit za kateri je čas, da se jih pobliže spozna.

Peetoner

Podjetje Petoneer je bilo ustanovljeno leta 2017 in združuje ekipo mladih ljubiteljev hišnih ljubljenčkov. Samo podjetje je podprto z dolgoletnimi inženirskimi izkušnjami in poglobljenim znanjem o domači avtomatizaciji, z samim razvojem revolucionarnih pametnih pripomočkov se tako trudijo izboljšati kakovost življenja naših hišnih ljubljenčkov. Petoneer je tudi ponosni partner s podjetjem Tuya, hitro rastočim svetovnim oblakom Smart Home in vodilnim svetovnim ponudnikom platforme IoT. Vse njihove izdelke tako povezuje kitajska platforma za umetno inteligenco in internet stvari Tuya pri čemer vam sam jedrni protokol in ogrodje nudi najsodobnejšo, zanesljivo in varno uporabniško izkušnjo. Iz njihove izvrstne linije izdelkov se vam tako predstavljajo:



Petoneer Nutri Smart Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Avtomatski hranilnik z odlično prostornino od 3.7l ter povezavo s pametno aplikacijo omogoča načrtovano količino in urnik obrokov za vašega ljubljenčka. Zasnovan je z zmogljivim motorjem, trojnim sistemom za preprečitev zataknitve hrane ter visokokakovostnim 360° silikonskim tesnilom. Da je njegovo izvrstno delovanje omogočeno tudi v primeru izpada električne energije prihaja le-ta opremljen z dvojnim sistemom napajanja

Več o izdelku: Petoneer Nutri Smart Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Petoneer NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Hranilnik prihaja opremljen z inovativno vrtljivo zasnovo s 6-imi neodvisnimi posodami prostornine 120 gramov primerne tako za suho kot za mokro hrano, vašim ljubljenčkom omogoča do 5 načrtovanih obrokov na dan. Zasnovan je z zaščitnim sistemom za tačke, funkcijo zaklepa, protizdrsnimi blazinicami, ločljivo zasnovo posodice za enostavno čiščenje in vzdrževanje ter dvojnim sistemom napajanja za nemoteno delovanje tudi v primeru izpada električne energije.

Več o izdelku: NutriSpin Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke





Petoneer Nutri Mini Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

01-juguete-inteligente-para-gatos-petoneer-smart-dot.png

Avtomatski hranilnik prostornine 2.6l omogoča načrtovane količine in urnik obrokov za vašega ljubljenčka za 10-15 dni. Zasnovan je z zmogljivim motorjem, sistemom za uspešno preprečitev zataknitve hrane ter visokokakovostnim 360° silikonskim tesnilom. Poleg slednjega zajema tudi zaklepni mehanizem, protizdrsne blazinice, inteligentne senzorje, LED indikator ter dvojnim sistemom napajanja za nemoteno delovanje tudi v primeru izpada električne energije.

Več o izdelku: Nutri Mini Avtomatski Hranilnik za Pse in Mačke

Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke

Interaktivna pametna igrača s projeciranjem premikajoče se laserske pike spodbudi mačje instinkte ter v njej prebudil skritega lovca. Pri samem delovanju so na voljo 3-je načini delovanja, povezava z pametno aplikacijo pa vam omogoča, da nastavite želeni urnik uporabe, določite čas in način dela ter daljinsko upravljate laser točko. Privlačen in majhen dizajn je tudi prenosen tako ga lahko premikate in postavite kamorkoli želite, samo napajanje pa poteka prek micro USB vrat.


Več o izdelku: Petoneer Smart Dot - Pametna Igrača Za Mačke

Petoneer Breeze Pametni Odstranjevalec Vonjav Hišnih Ljubljenčkov

Pametni odstranjevalec zajema 360 stopinjsko zasnovo prezračevanja tako nevtralizirajo neprijetne vonjave in rast bakterij. Opremljen je z funkcijo Smart Sense, pri čemer infrardeče Fresnelove leče prepoznajo kdaj vaš hišni ljubljenček vstopi v prostor, samodejni postopek čiščenja zraka pa se prične, ko hišni ljubljenček zapusti prostor. Njegovo delovanje omogoča vgrajena 2200mAh litijeva baterija katera mu z enim polnjenjem preko USB kabla priskrbi za kar do štiri dni brezskrbnega delovanja. 


Več o izdelku: Petoneer Breeze Pametni Odstranjevalec Vonjav Hišnih Ljubljenčkov



Petkit

Podjetje PETKIT je visokotehnološko podjetje čigar misija je razviti elegantne, trajnostne in učinkovite izdelke, ki ljudem in njihovim hišnim ljubljenčkom prinesejo bolj inteligenten življenjski slog. Samo podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013 in se pri tem hitro razvilo v eno vodilnih podjetij za hišne ljubljenčke tako so sedaj prisotni že v več kot 30-ih državah po vsem svetu. Zahvaljujoč nagrajeni ekipi za oblikovanje in tehnologijo se nam tako predstavljajo z izvrstnimi izdelki kot so:



Petkit Pura X - Pametno Stranišče za Mačke

Pametno stranišče omogoča samodejno čiščenje mačjega peska kadarkoli in kjerkoli enostavno prek aplikacije Petkit. Napravo odlikuje xSecure sistem, 12 visoko natančnih senzorjev2 načina uporabe, antibakterijska funkcija ter samodejno odstranjevanje vonjav. Stranišče je združljivo z večino mačjega peska, njegova uporaba pa je primerna za mačke do 8 kg in starejše od 6 mesecev.

Več o izdelku: Petkit Pura X - Pametno Stranišče za Mačke

Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke

Hranilnik je zasnovan z samodejno vrtljivo zasnovo ter prostornino 5-ih litrov, tako bo vašim ljubljenčkom lahko omogočil za do 10 načrtovanih obrokov na dan. Odlikuje ga sistem trojnega zaklepa, otroško zaščito, funkcija snemanja in predvajanje zvoka, enostavna zasnova za čiščenje in vzdrževanje ter vgrajena dodatna litijeva baterija za nemoteno delovanje tudi v primeru izpada električne energije.

Več o izdelku: Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke

Petkit Eversweet - Vodni Fontana za Hišne Ljubljenčke

Pametna vodna fontana z simulacijo naravnega toka vode prihaja z zasnovo iz nerjavečega jekla, tri-slojnim filtracijskim sistemom, 2-mi načini delovanja, LED indikatorjem, vodno črpalko 2.0 generacije, 2-mi viri napajanja ter enostavno uporabo. Pri svojem izgledu se lahko pohvali z privlačno in ergonomsko obliko ter izredno tihim delovanjem.

Na voljo: Petkit Eversweet 3 - Vodna Fontana za Hišne Ljubljenčke ter Petkit Eversweet 2S - Vodna Fontana za Hišne Ljubljenčke

Petkit Pura Air - Pametni Sprej 

Pametni sprej samodejno ali po nastavljenem urniku prek pametne aplikacije učinkovito odstranjuje neprijetne vonjave. Le-ta prihaja opremljen z stojalom in lepilom tako ga lahko enostavno snamete in postavite v različne prostore, njegova uporaba pa je mogoča tudi za Petkit-ovo samočistilno stranišče za mačke Pura X.

Več o izdelku: Petkit Pura Air - Pametni Sprej

Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav

Odstrani neprijetne vonjave in prepreči nastanek virusov in bakterij, pri svojem delovanju je zasnovan iz 20 naravnih rastlinskih sestavin, ki so nestrupene in varne za uporabo. Pametni odstranjevalec ima vgrajen infrardeči senzor ter 2 načina proaktivnega razprševanja.

Več o izdelku: Pametni Odstranjevalec Vonjav

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa