ULTENIC Pametni Cvrtnik na Vroč Zrak

135,00 €
Z davkom
001122

5l velikost košare, ekran na dotik, tehnologija Dual-Air, 11 prednastavitev, funkcija predgretja, povezava z aplikacijo Ultenic, dodatno varovalo odpiranja košare.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

ULTENIC K10 pametni cvrtnik

Z novo tehnologijo Dual-Air s katero deluje Ultenic K10, se bo hrana skuhala kar do 4-krat hitreje kot v navadni pečici, hkrati boste zmanjšali do 90% vsebnosti maščob v vaši hrani in tako ohranili več hranilnih snovi. Upravljanje poteka preko ekrana na dotik, ki je nameščen na vrhu naprave. Pametni cvrtnik se lahko pohvali s kar 11 prednastavitvami pri čemer vsaka je vsaka ponazorjena s svojo grafiko, izberete jo z enostavnim klikom. Funkcije so opremlejene s priporočenim časom in temperaturo peke, ki ju je mogoče prilagoditi lahko se odločite tudi za klasično ročno nastavitev pri čemer minimalna temperatura sega od 75° - 205° le to lahko spreminjate v intervalih po 5°. Časovnik ima možnost izbire med 1-60 minutami v enominutnih intervalih. Nekatere prednastavitve vključujejo tudi opomnik, da na polovici peke oz. programa vašo hrano stresete ali obrnete. Na voljo imate tudi izbirno funkcijo predgretja, s pritiskom na izbrani gumb lahko vašim nastavitvam dodate samodejno predgretje naprave, le ta pa vas bo s piskom opozorila, da lahko dodate živila. Ultenic K10 ima dodatno varovalo pred otrocmi, saj je za odstranitev košare iz cvrtnika potrebno pritisniti tudi gumb na ročaju, kar malčkom oteži odpiranje. S pametnim cvrtnikom je mogoče pripraviti čez 100 različnih in okusnih jedi s kompatibilno aplikacijo Ultenic boste lahko raziskali in preizkusili še več receptov, vse tja od preprostih pa do profesionalnih.

Cvrtnik ima veliko 5l kvadratno košaro, zaradi svoje priročne in hkrati lahkotne oblike se odlično prilega na kateri koli kuhinjski pult. Košara je premazana s premazom proti sprijemanju in je pralna v pomivalnem stroju

Da boste lažje nadzorovali potek vašega kuhanja naprava podpira upravljanje z glasovnim pomočnikom Amazon Alexa in Google Asistentom

Znamka
Ultenic
Model
K10
Barva
črna
Moč
1500W
Mere in teža
Teža izdelka: 4kg, Mere: 10.7 x 10,7 x 12,1 cm
Vsebina paketa
1 x ULTENIC K10 pametni cvrtnik

Določene reference

Napišite svoj pregled

ULTENIC Pametni Cvrtnik na Vroč Zrak

5l velikost košare, ekran na dotik, tehnologija Dual-Air, 11 prednastavitev, funkcija predgretja, povezava z aplikacijo Ultenic, dodatno varovalo odpiranja košare.

Napišite svoj pregled

5 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €