JIMMY AF3 2v1 Cvrtnik na Vroč Zrak s Ponvijo

129,90 €
Z davkom
001219

4L prostornina košare, 1L prostornina ponve, HD zaslon na dotik, menjava načina z 1 gumbom, 360° vrtljiva košara, 3D cvrtje brez olja na vroči zrak, funkcija predgretja, debelo brosilikatno steklo.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

JIMMY AF3 2v1 Cvrtnik na Vroč Zrak s Ponvijo

Vrhunska blagovna znamka JIMMY razkriva novost v svoji bogati ponudbi izdelkov za gospodinjstvo, in sicer JIMMY AF3 2v1 Cvrtnik na Vroč Zrak s Ponvijo!

Ena od največjih posebnosti JIMMY AF3 cvrtnika na vroč zrak je ta, da ga lahko spremenite v ponev za cvrtje v sekundi! JIMMY AF3 ni le cvrtnik na zraku, temveč vam pomaga uresničiti cvrtje na zraku in cvrtje v ponvi z eno napravo 2v1. Z enim klikom preklopite na način ponve za cvrtje zrezkov, kuhanje testenin, palačink, itd. Tako lahko dosežete različne kuharske potrebe, ne da bi morali kupiti dodatno ponev za cvrtje. 

JIMMY AF3 ima 8 prednastavitev za kuhanje krompirčka, rib, rakcov..., nastavljiv časovnik in nadzor temperature, predgretje, opomnik za obračanje in druge funkcije, ki pomagajo pri enostavnem in popolnem kuhanju različnih vrst hrane. Poleg tega ga lahko z enim klikom obrnete in spremenite v ponev za cvrtje, s čimer boste odkrili še več okusnih receptov.

Posebno zasnovana posoda iz borosilikatnega stekla omogoča, da lahko spremljate celoten postopek cvrtja. Ni vam treba večkrat odpirati pokrova, da bi potrdili rezultate kuhanja. V primerjavi s tradicionalnimi košarami ni vonja po plastiki, okus hrane se ne izgubi, zato je posoda varnejša in trpežnejša, pa še pomivanje je veliko lažje.

3D visoko hitrostna tehnologija vročega zraka s 360-stopinjskim kroženjem omogoča, da se posoda enakomerno segreva, hkrati pa se iz hrane izloči maščoba, ter da se v njej zadržijo sokovi in hranilne snovi. Hrana tako obdrži hrustljavo zunanjost in nežno notranjost, okus pa je bogatejši.

Uživajte v priročnem upravljanju z enim dotikom z 8 prednastavljenimi načini na HD zaslonu na dotik visoke ločljivosti. Prilagodite svoje recepte z intuitivnim digitalnim upravljanjem, nastavljivim časom in temperaturo. Ne skrbite, da bi pokvarili hrano, saj funkcija "Flip Alert" poskrbi, da je hrana enakomerno pečena in hrustljava.

Slasten zajtrk

Začnite dober dan z JIMMY AF3. Posoda za cvrtje iz visokega borosilikatnega stekla je enostavna za čiščenje, varna in brez vonja.

Zdravo kosilo

JIMMY AF3 z enim gumbom obrnite in posoda za cvrtje se spremeni v ponev za peko na žaru. Ocvrt zrezek na vrhu, sezonska zelenjava na žaru na dnu, in vaše zdravo kosilo je v 10 minutah pripravljeno.

Vesela zabava

Uživate lahko v različnih jedeh, saj JIMMY AF3 ponuja zdrave in okusne možnosti za popoldanske čajanke, prigrizke na tekmah z žogo in priljubljene otroške jedi. Samo prilagodite nastavitve svojim potrebam, in pripravite piščanca, kotlete, rakce, ribe, slanino, krompirček, torto, zelenjavo, kruh... Ali pa poskrbite za odtajanje, predgrevanje, ohranjanje toplote ...

Znamka
JIMMY
Model
AF3
Barva
Bela
Moč
1100W
Mere in teža
Teža izdelka: 5.7kg, Mere: 313*278*296mm, Prostornina: 4L (Cvretje), 1L (Ponev)
Vsebina paketa
1 x JIMMY AF3, 1x Posoda za cvrtje, 1x Rešetka za cvrtje, 1x Ponev za žar, 1x pokrov za ponev za žar

Določene reference

Napišite svoj pregled

JIMMY AF3 2v1 Cvrtnik na Vroč Zrak s Ponvijo

4L prostornina košare, 1L prostornina ponve, HD zaslon na dotik, menjava načina z 1 gumbom, 360° vrtljiva košara, 3D cvrtje brez olja na vroči zrak, funkcija predgretja, debelo brosilikatno steklo.

Napišite svoj pregled

5 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €