Xiaomi Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite
  • Xiaomi Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite
  • Xiaomi Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite
  • Xiaomi Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite
  • Xiaomi Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite

Mijia Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite

55,90 €
Z davkom
000544

45W moči, Brezkrtačni motor, Zasuk kota, Simulacija naravnega vetra, Upravljanje preko aplikacije Mi Home, Eleganten dizajn, Teža samo 3,4 kg, Tiho 37,2dB delovanje.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

Mijia Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite

Poletje je tu, z njim pa tudi visoke temperature in utrujajoča toplota. Da boste lahko v svojem domu brezskrbno uživali hkrati pa v prostore prinesli več svežega zraka vam Xiaomi predstavlja novi pametni stoječi ventilator 2 Lite, model kateri je enostaven za uporabo v primerjavi z običajnimi ventilatorji pa prinaša tudi številne izboljšave in prednosti.

2 Lite prihaja z visokozmogljivim brezkrtačnim motorjem kateri skupaj s pospešenim usmernikom zračnega pokrova zmanjšuje trenje, omogoča nemoteno delovanje ter učinkovito poveča razdaljo dovoda zraka. Za hitrejši pretok samega zraka v prostoru je ventilator tako obdan z sedmimi lopaticami, ki simulirajo udoben naravni veter vse do razdalje 15-ih metrov, pri tem pa dovedejo od 9 pa vse do 27 kubičnih metrov zraka na minuto.

Svojim uporabnikom novi 2 Lite omogoča zasuk kota za 90º v levo oziroma desno ter za 35º gor in dol tako z lahkoto doseže in ohladi celotni prostor ne glede na njegovo velikost ali obliko, poleg navedenega ponuja tudi možnost prilagoditve poljubne višine na višjo ali nižjo pozicijo, tako ga lahko postavite na pisarniško mizo z višino 642mm ali klasično na tla z 1000mm višine. Pri samem delovanju vam bosta na voljo dva načina: način spanja ter običajni način, pri obeh pa še dodatno trije nivoji hitrosti. Nivo ena vam bo tako ustvaril šibak vetrič, nivo dva poustvari naravni veter nivo tri pa osvežujoč veter.

Xiaomi-jev novi ventilator se poleg navedenega lahko pohvali tudi s slovesom, da je eden izmed najmočnejših in hkrati najtišjih modelov kar jih boste našli, saj s svojimi 45W moči proizvedel le pičlih 37,2 dB ravni hrupa.

Tako kot ostali Xiaomijevi izdelki se bo tudi novi pametni ventilator 2 Lite odlično prilagodil svojemu novemu uporabniku s pomočjo pametne aplikacije Xiaomi Mi Home. Le-ta vam bo omogočala nadzor in krmiljenje samega ventilatorja z izbiro hitrosti delovanja, načrtovanjem njegovega vklopa ali izklopa, poskrbeli pa boste lahko tudi za dodatno mero varnosti z izbiro otroškega načina delovanja, pri katerem se bodo fizični gumbi na ohišju ventilatorja blokirali, nadzor pa bo mogoč le prek povezane mobilne aplikacije,...skratka z lahkoto si boste lahko ustvarili svoje želeno okolje.

Ne nazadnje naj omenimo, da ventilator prihaja z izjemno 3.4 kg lahko zasnovo, tako ga boste z lahkoto lahko dvignili z zgolj eno roko. Rezila in rešetke samega ventilatorjev pa so enostavne in priročne tako za čiščenje kot tudi ponovno sestavljanje.

Znamka
Xiaomi
Model
PYV4007GL
Barva
Bela
Brezžična povezava
WIFI IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Moč
Moč: 45WNapetost: 220VFrekvenca: 50Hz
Zvok
Glasnost: 37.2 dB
Mere in teža
Teža izdelka: 3.400 kgVelikost izdelka (D x Š x V): 343 x 330 x 1000 mm
Vsebina paketa
1 x Stoječi ventilator1 x Napajalni kabel

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Mijia Pametni Stoječi Ventilator 2 Lite

45W moči, Brezkrtačni motor, Zasuk kota, Simulacija naravnega vetra, Upravljanje preko aplikacije Mi Home, Eleganten dizajn, Teža samo 3,4 kg, Tiho 37,2dB delovanje.

Napišite svoj pregled

5 drugi izdelki v ista kategorija: