Električna kolesa španske znamke LUCHIA

Električna kolesa španske znamke LUCHIA

ELEKTRIČNA KOLESA LUCHIA

Naše potrebe na področju mobilnosti se nenehno spreminjajo in temu se prilagajajo tudi proizvajalci in ponudniki električnih koles.  Električno kolo je vaš pomočnik, vaš  redni spremljevalec, z njim se vozite zaradi potrebe ali užitka. V preteklih letih so električna kolesa naredila izjemen napredek in nam olajšala vsakodnevna opravila.  

Znamka Luchia je že od svojega začetka usmerjena v potrebe, ki jih zaznavajo ljudje in iskanje najbolj optimalnih rešitev za vsakodnevno mestno ali izven mestno mobilnost. 

Luchia, španska znamka koles, ki se ponaša s kvalitetno izdelavo in usmerjenim razvojem in inovacijami na področju razvoja električnih koles ima proizvodnjo locirano v Španiji. Vsak proizvodni korak pri izdelavi kolesa je natančno nadzorovan in v skladu z vsemi evropskimi predpisi o varnosti in nadstandardni kvaliteti materialov. Inovacija brezkrtačnega srednjega motorja in senzorja navora, znatno povečata kakovost in poenostavita uporabo in obenem vplivata na dostopnost cene koles. Dobra in kvalitetno izdelana kolesa po dostopni ceni za vse uporabnike, je moto blagovne znamke Luchia. 

Z letošnjim letom smo v našem podjetju postali zastopniki za blagovno znamko električnih koles Luchia, z namenom, da tudi slovenskemu tržiču ponudimo kvalitetna in cenovno dostopna električna kolesa izdelana v Evropi.Spoznajte ponudbo električnih koles LUCHIA
Električno kolo LUCHIA Antares


Električno mestno kolo ANTARES odlikujejo kvalitetna ergonomska tehnologija. Zahvaljujoč ojačanemu dvojnemu aluminijastemu okvirju, je spretno prilagojen za dobro delovanje e-kolesa.

Rezultat njegove zasnove je elegantno in varno kolo, ki omogoča enostavno vožnjo.

Za varnost bo poskrbel kombiniran zavorni sistem z disk zavorami. 

Model ANTARES je opremljen tudi s sprednjo košaro in aluminijastim zadnjim prtljažnikom.

Mestna električna kolesa poenostavijo vsa opravila, ki jih načrtujete v mestu. 

Cena: 1.099,90 €

Električno kolo LUCHIA Arturo

Zahvaljujoč aluminijevemu okvirju in integrirani odstranljivi litijevi bateriji, ki jo lahko polnite kadar želite in kjerkoli želite,  ARTURO-a odlikuje nizka teža. 

Kolo omogoča varno zaviranje, s kombinacijo zavornega sistema z disk zavorami na sprednjem in zadnjem kolesu.

Kot zvesti pomočnik vam bo pomagal pri transportu, saj se ponaša s sprednjo aluminijasto košaro in zadnjim prtljažnikom.

Na udobnem sedežu pa se lahko zapeljete na prijetno mestno vožnjo.

Cena: 1.199,90 €
Gorsko električno kolo LUCHIA Spica

Skupaj z modelom SPICA boste posegli po vrhovih in premagali večje ovire. 

Za boljšo porazdelitev teže je baterija vgrajena v sam okvir kolesa.

Gorsko električno kolo se ponaša tudi s sprednjim vzmetenjem, vodoodpornimi LED lučmi in protizdrsnim materialom. 

Prepustite se klicu narave in naj bo Spica vaš spremljevalec.

Cena: 1.299,90 €Zapeljite se po mestu ali uživajte pri vožnji po gozdnih poteh, električno kolo  LUCHIA bo vaši zvesti spremljevalec vsak dan, na raznolikih poteh. 

vse pripombe

Prispevaj Komentar