Pametne ure Kieslect

Pametne ure Kieslect

Ura je dragoceno darilo, ki navduši

 

Neglede na to ali iščete darilo zanjo ali zanj, Kieslect vam ponudi uro za vsakogar in vsako priložnost.

 

Že poznate blagovno znamko ur Kieslect?

Morda še niste slišali zanje, saj so na evropskem tržišču dokaj novi proizvajalci pametnih ur, ki pa svoje znanje uspešno pretakajo v odličo grajene izdelke. Njihove ure odražajo športno eleganco in funkcionalnost, ki jo uporabniki tudi pričakujejo.

V svojem asortimanu združujejo tako pametne ure z osnovnimi funkcijami, kot tudi pametne ure, ki ponujajo več nadgradenj in omogočajo, da določene funkcije telefona za vas opravi kar ura sama.

 

 

Osnovni modeli ur

K10 za moške - v črni in sivi barvi

Ura se ponaša z 1"32-palčnim 3D HD zaslon z univerzalno ločljivostjo 360 x 360 slikovnih pik.

Tako kot večina pametnih ur na tržišču ima tudi K10 več funkcij, s katerimi lahko sledite svojemu zdravstvenemu stanju. Spremljanje ravni kisika v krvi je samo ena od funkcija, ki jih ura ima. Optični senzor pri tem zelo dobro deluje z naprednim algoritmom, ki zagotavlja celodnevno sledenje srčnega utripa ne glede na to, ali spite oz. vadite. Ura vključuje kar 13 različnih športnih načinov in dejavnosti, s katerimi vas bo spremljala pri večini treningov. K10 vas bo z obvestilom opozorila na klice, SMS sporočila ter ostala obvestil, ki jih prejemate na svoje nameščene aplikacije. Za konec naj izpostavimo, da ima K10 standard vodotesnosti IP68. Ura se ponaša z zmogljivo 330 mAh litij-ionska baterija, ki pri vsakodnevni uporabi zagotavlja do 14 dni avtonomije, v stanju pripravljenosti pa kar do 30 dni.

 

L11 za ženske - v roza in zlati barvi

Kieslect L11 je elegantna ura, namenjena spremljanju športnih aktivnosti, spanja, srčnega utripa, ipd. Telo ure je izdelano iz aluminijeve zlitine ter obdano z mat prevleko. Premišljena zasnova se ponaša z debelino 11 mm ter pičlimi 21.9 grami teže, njen privlačni videz pa dopolnjuje silikonski trak, ki je udoben, lahek in zelo enostaven za namestitev. Pametna ura L11 je opremljena z vsemi senzorji potrebnimi za spremljanje vašega zdravja.  Njen namen je osredotočen na beleženje športnih aktivnosti, spanja, merjenje srčnega utripa ter oksigenacijo krvi. Ura ima 9 pred nastavljenih športnih načinov, s katerimi boste lahko spremljali svojo telesno aktivnost, pri tem zajema tudi več profesionalnih senzorjev s pomočjo katerih boste v celoti beležili svoje fizične podatke ter tako opravili analizo za izboljšanje vaše forme.

 

Ure, ki imajo več funkcij in omogočajo tudi opravljanje klicev

LORA

Lora vam, poleg bogatega nabora funkcij, omogoča tudi sprejem dohodnih klicev, tudi ko vaš mobilni telefon ni pri roki.  Za delovanje ura ne potrebuje lastne SIM kartice, z vašim pametnim telefonom se poveže preko  Bluetooth 5.2 povezave. Lora ima 1.32" Semi-Amoled 3D zaslono na dotik ter ločljivostjo 360x 360 slikovnih pik, njeno delovanje omogoča tudi sinhronizacijo glasbenega seznama z vašega pametnega telefona, zahvaljujoč vgrajenemu zvočniku pa tudi njeno predvajanje. Za izbiro unikatnega sloga omogoča prilagojen izgled številčnice, ki ga lahko preprosto izberete in spreminjate s pomočjo uporabe pametne aplikacije.

Ura vključuje 70 različnih športnih načinov in dejavnosti, ki pokrivajo tako ljubiteljske kot tudi profesionalne športne. Poleg športnih funkcij ima vgrajen tudi natančen optični senzor za 24-urno merjenje srčnega utripa v realnem času.  Za večji pregled nad vašim zdravstvenim stanjem vam je na voljo tudi spremljanje nasičenosti krvi s kisikom (SpO2) ter podrobno poročilo o vašem spancu, pri čemer ura celovito zaznava in analizira vse faze spanca in trajanje samega počitka. Ker gre za pametno uro, ki je namenjena predvsem ženski populaciji je podprta tudi s funkcijo sledenja menstrualnemu ciklu ter merjenju ravni stresa. Da bo Kieslect Lora postala resnično nepogrešljiv zapestni dodatek priča podatek, da je njeno upravljanje omogočeno s pomočjo Al vgrajenega glasovnega pomočnika, le-ta vam bo ponudil enostavno rešitev za klice, predvajanje glasbe, nastavljanje alarmov, vklop športnega načina in še veliko več.

KR Pro

Zahvaljujoč zmogljivemu čipu 2v1 ter stabilni 5.2 Bluetooth povezavi, zagotavlja dobre, jasne in visokokakovostne telefonske klice kadarkoli in kjer koli. Njeni uporabniki boste tako lahko priročno klicali, sprejemali ali zavračali telefonske klice ter nanjo shranili do 100 svojih kontaktov.

Kielect KR Pro je zasnovana z 1.43" FHD AMOLED barvnim zaslonom na dotik ter ločljivostjo 466 x 466 slikovnih pik. Da se bo vaš nov zapestni dodatek ujemal z vašim razpoloženjem, izgledom ali samo priložnostjo, vam na izbiro ponuja širok nabor elegantnih izgledov številčnice. Nova različica Pro se ponaša z magnetnim pasom, ki poneostavi nošenje, odpenjanje in zapenjanje.Ura vključuje 70 različnih športnih načinov in dejavnosti, ki pokrivajo tako ljubitelske kot tudi profesionalne športne kategorije. Poleg športnih funkcij vam vgrajen visoko natančen PPG senzor omogoča 24-urno spremljanje srčnega utripa v realnem času, na voljo pa je tudi spremljanje ravni kisika v krvi (SpO2) ter podatki o vašem spanju. Kieslect Kr Pro vas bo dosledno obveščala o potisnih sporočilih, vam ponudila hiter zavrnitveni odgovor, ko se ne morete javiti na telefon, v nujnih primerih lahko z njeno pomočjo vzpostavite SOS klic v sili, v primeru predolgega sedenja pa vas bo opomnila na pomembnost gibanja. Uro odlikuje tudi: Al vgrajen glasovni pomočnik, posodobitve za OTA aplikacijo, predvajanje glasbe, svetilka, vremenska napoved, alarm, kalkulator, funkcija "Najdi moj telefon" ter štoparica. Za številne uporabnike najpomembnejši del nove pametne ure predstavlja njena avtonomija, ki ob normalni uporabi deluje kar 7 dni.

Podrobno smo vam predstavili le nekaj modelov ur Kieslect, ki so na tržišču na voljo. Vse modele lahko najdete TUKAJ:

 

 

 

 

 

 

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa