Pametna ura Kieslect K10

Pametna ura Kieslect K10

Kieslect K10 Pametna ura

Se sprašujete kako kupiti pametno uro z majhnim proračunom vendar vrhunskimi funkcijami? Za vas tako predstavljamo KIESLECT K10


Le-ta prihaja opremljena z štiriplastno zasnovo 1,32-palčnega zaslona, ki jo je zasnovala ekipa World's Top ID, temu dodajamo 360*360 slikovnih pik, tehnologijo semi-amoled zaradi česar bodo vse ikone ločljivosti HD, hitrost pomikanja pa bo pri tem hitro in brez premora. Ohišje ure je izdelano iz cinkove zlitine njena hrbtna stran pa se lahko pohvali z koži prijaznim polikarbonatom

Nova Kieslectova pridobitev bo poleg funkcij kot so: alarm, časovnik, štoparica, opomnik za sporočila in klice, vremenska napoved, števec korakov, upravljanje glasbe,.. z lahkoto izpolnila tudi zahtevna pričakovanja glede spremljanja vašega zdravstvenega stanja. Tako vam bo omogočila 24-urno spremljanje srčnega utripa ter kisika v krvi (SpO2), kakovost in dolžino vašega spanja, z njeno pomočjo pa boste lahko spremljali tudi svojo uspešnost pri kar 13-ih športnih aktivnostih kot so: tek, hoja, kolesarjenje, notranje kolesarjenje, plezanje, gimnastika, preskakovanje, joga, badminton, ping-pong, trebušnjaki, vožnja s kanujem ter prosti slog. 

Ura je s pametnim telefonom povezana prek povezave Bluetooth 5.0, za samo sinhronizacijo pa je potrebna mobilna aplikacija Glory Fit, ki jo lahko prenesete neposredno iz trgovine Google Play ali App Store. K10 je primerna za naprave z operacijskima sistemoma tako Android 5.1 kot tudi iOS 9.0 ali novejši.

Pri svojem delovanju je nova pametna ura obdana z IP68 zaščito, njeni uporabniki pa se bodo s pomočjo namenske aplikacije lahko razveselili kar 34 animiranih prikazov same številčnice. 

KIESLECT K10 je opremljena s spodobno zmogljivostjo 330 mAh polimerne litij-ionske baterije, pri čemer proizvajalec navaja približno 30 dni pripravljenosti - odvisno od načina uporabe in opravil v ozadju.

V kolikor vas še nismo prepričali, da je Kieslect K10 glede na cenovni razred resnično ena najboljših izbir si le-to lahko ogledati s pregledno primerjavo v spodnji tabeli. 

CATEGORIE DEL BLOG
ARTICOLI POPOLARI
ARTICOLI RECENTI
TAG POSTA
baterijski sesalnik pokončni brezžični sesalnik sesalec hw9 jimmy hw9 električni motor motor motor za otroke električni motor za otroke robotski sesalnik pokončni sesalnik mobilni telefon popust znižanje Črni Petek 2023 Black Friday 2023 spinning bike sobno kolo yesoul kolesa za vadbo sobna kolesa