Roborock Q8 Max+ Robotski Sesalnik - Črn

599,00 €
Z davkom
001233

Robot sesalnik, 5500Pa, sistem HyperForce, pametna navigacija LiDAR, rezervoar za prah 470ml, rezervoar za vodo 350ml, samodejno praznjenje, HEPA filter E12, avtonomija do 240min, glasovni asistent, 67db, 5200mAH 

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €

Robotski sesalnik Roborock Q8 Max+

Robotski sesalnik Q8 Max+ se pridružuje Roborock družini z izjemno učinkovitimi funkcijami sesanja in pomivanja tal s čimer bo vašemu domu prinesel nov nivo udobja in avtomatskega čiščenja.

Sesalnik Q8 Max+ se lahko pohvali z izboljšano sesalno močjo, ki doseže kar 5500 Pa tako zagotavlja temeljito čiščenje umazanije iz vaših tal ter preprog tudi tam kjer jo drugi robotski sesalniki težko dosežejo. Izpopolnjena gumijasta krtača DuoRoller je zasnovana tako, da se lasje in dlaka morebitnih hišnih ljubljenčkov ne zapletajo s čimer se poveča njena vzdržljivost in učinkovitost. Prav tako je zaradi krtače izboljšano tudi delovanje na preprogah, saj do 20% učinkoviteje pobira lase, ter tako preprogo tudi hitreje in temeljiteje posesa. Tako kot preostali modeli se tudi novi Q8 Max+ pohvali z uspešnim premagovanjem ovir do 2 cm višine.

Robotski sesalnik je opremljen s 470ml rezervoarjem za prah in 350ml kapaciteto rezervoarja za vodo (kar zadostuje za pomivanje vse do 300m2 površine). Sistem HyperForce sesalniku zagotavlja kar dvojno moč čiščenja, saj lahko istočasno sesate in pomivate tla ter tako učinkovito odstranite tudi najbolj trdovratno in drobno umazanijo. Pomoč pri njegovem izvrstnem delovanju mu nudi HEPA filter tipa E12, dodatna prednost le tega pa je njegova pralna zasnova s čimer se pri tem je pralna in se tako pred menjavo lahko uporablja dlje časa.

Delovanje novega sesalnika je pogojeno s pametno navigacijo LiDAR, ki mu omogoča, da lahkotno navigira po vašem domu. Z lasersko tehnologijo izriše tloris vašega doma, ki je viden v 3D preslikavi na vašem pametnem telefonom preko pametne aplikacije Roborock, pri tem mu lahko označite območja, ki jih je treba očistiti, mu določite urnik čiščenja in še mnogo več. Funkcija skeniranja podpira do 4 nadstropja tlorisov, vsako nadstropje pa ima lahko do 10 območji katere imate možnost označiti, kot dostopne / nedostopne. Za lažje nadziranje in upravljanje vašega novega hišnega pomočnika je le-ta opremljen tudi z glasovnima asistentoma Amazon Alexa ter Google Home.

V zakulisiju celotnega dogajanja stoji 5200mAh baterija, ki sesalniku omogoča delovanje do 240min, za popolno povrnitev njene avtonomije pa boste potrebovali zgolj 6ur. Napredna polnilna postaja novega robotskega sesalnika zajema tudi funkcijo samodejnega praznjenja pri čemer zadrži za do 7 tednov nabranega prahu. 

Znamka
Roborock
Model
Q8 Max+
Barva
Črn
O Izdelku
Največja Površina Sesanja: 300m2, Sposobnost Prečkanja Ovir: 2 Cm, Učinkovitost Filtracije Posode Za Smeti: E12
Material ohišja
ABS Plastika
Brezžična povezava
Wi-Fi
Moč
5500Pa, 59W
Funkcije
Določitev Virtualnih Sten/Pohištva, Urnik Čiščenja, Samodejna Vrnitev Na Polnilno Postajo, Suho In Mokro Čiščenje, Upravljanje Preko Aplikacije, 4 Nivojska Preslikava, Samodejno Prepoznavanje Sobe,...
Baterija
5200mAh Litijska Baterija, Avtonomija: 240min, Čas Polnjenja: 6h
Mere in teža
Paket: 487x379x367mm, Teža: 12,29kg
Splošno
Prostornina Posode Za Sesanje: 470 Ml, Prostornina Posode Za Vodo: 350 Ml
Vsebina paketa
1 X Roborock Q8 Max+, 1x Posoda Za Prah, 1x Posoda Za Vodo, 1x Samopraznilna Postaja, 1x Krpa Za Mokro Čiščenje

Določene reference

Napišite svoj pregled

Roborock Q8 Max+ Robotski Sesalnik - Črn

Robot sesalnik, 5500Pa, sistem HyperForce, pametna navigacija LiDAR, rezervoar za prah 470ml, rezervoar za vodo 350ml, samodejno praznjenje, HEPA filter E12, avtonomija do 240min, glasovni asistent, 67db, 5200mAH 

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €