Roborock S7 Max Ultra Robotski Sesalnik - Črn

1.199,00 €
Z davkom
001235

Robot sesalnik, 5500Pa, sistem HyperForce, pametna navigacija LiDAR 3.0, rezervoar za prah 350ml, rezervoar za vodo 200ml, samodejno praznjenje, HEPA filter E11, pametno polnjenje, avtonomija 180 min, glasovni asistent. 

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi
Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €

Roborock S7 Max Ultra Robotski Sesalnik - Črn

Robotski sesalnik Roborock S7 Max Ultra prihaja opremljen s polnilno postajo, ki vas bo enostavno navdušila. Zahvaljujoč tej visoko napredni postaji je namreč čiščenje s tem robotskim sesalnikom popolnoma prostoročno. Postaja namreč poskrbi, da se krpa in spodnji del postaje po samodejnem čiščenju tudi posušita, kar preprečuje neprijetne vonjave. Postaja seveda omogoča tudi samodejno praznjenje posode za prah v notranjosti robotskega sesalnika, prav tako pa samodejno napolni rezervoar s čisto vodo. 

Še ena izboljšava pri polnilni postaji robotskega sesalnika Roborock S7 Max je pri polnjenju, ki je v tej verziji 30% hitrejše, poleg tega pa izkoristi tudi nočni čas in nižje cene energije, kar tudi pripomore k večji varčnosti.

Sesalna moč robotskega sesalnika znaša kar 5500Pa, v kombinaciji z nadgrajeno prilagodljivo krtačo pa zagotavlja, da sesalnik temeljito posesa vso umazanijo, tudi z manj ravnih površin. Izpopolnjeno je tudi mokro sonično brisanje, ki je s 3000 tresljaji na minuto, in močnejšim potiskom navzdol, kar 30% učinkovitejše kot pri prejšnji verziji, tako da bo robotski sesalnik odstranil še tako trdovratne madeže in umazanijo. Če vas to še ni prepričalo, naj omenimo še, da ima krpa za mokro brisanje tudi možnost pametnega zaznavanja preprog, pri čemer se krpa dvigne, tako da lahko sesalnik nemoteno uporabljate v vseh prostorih vaše hiše.

Zahvaljujoč napredni pametni navigaciji LiDAR 3.0 bo sesalnik tudi zaznal ovire na tleh, tako da vam pred čiščenjem ne bo potrebno premakniti ničesar, ima pa tudi možnost nastavitve con s prepovedjo sesanja, s katero se lahko izognete temu, da bi sesalnik kjerkoli obtičal. Mapiranje je še bolj izpopolnjeno, saj bo robot samodejno ustvaril natančen zemljevid vaše hiše, vključno s 3D mapiranjem pohištva ter možnostjo sesanja hiše v večih nadstropjih.

V nastavitvah lahko tudi izberete možnost temeljitejšega čiščenja preprog, pri čemer bo robotski sesalnik na preprogah uporabil maksimalno sesalno moč, izberete pa lahko tudi opcijo globinskega čiščenja, s pomočjo katere bo sesalnik po koncu čiščenja čez vse preproge zapeljal še enkrat in jih tako globinsko očistil.

Še ena od prednosti robotskega sesalnika Roborock S7 Max Ultra je njegova vzdržljiva gumijasta krtača, ki vaših tal ne bo poškodovala, odstranjevanje las pa je pri njej še enostavnejše.

Sesalnik je opremljen z močno 5200mAh baterijo, ki mu omogoča kas 180 minut avtonomije pri sesanje, vodni rezervoar s kapaciteto 200ml in rezervoar za prah s kapaciteto 350ml pa bosta poskrbela, da bo sesalnik lahko počistil celoten dom brez dodajanja vode. Prav tako pa robotski sesalnik podpira tudi glasovne ukaze preko najpogostejših glasovnih asistentov Alexa, Google Home, in Siri Shortcuts.

Znamka
Roborock
Model
S7 Max Ultra
Barva
Črna
O Izdelku
Največja površina sesanja: 300m2, Učinkovitost filtracije posode za smeti: E11
Material ohišja
ABS Plastika
Brezžična povezava
Wi-Fi
Moč
5500Pa, Moč: 60W
Funkcije
Določitev virtualnih sten/pohištva, Urnik čiščenja, Samodejna vrnitev na polnilno postajo, Suho in mokro čiščenje, Upravljanje preko aplikacije, samodejno prepoznavanje sobe,...
Baterija
5200mAh litijska baterija, Avtonomija: 180min, Čas polnjenja: 6h
Mere in teža
Mere: 350*353*96.5 (robot), 422*504*420 (postaja)
Splošno
Prostornina posode za sesanje: 350 ml, Prostornina posode za vodo: 200 ml
Vsebina paketa
1 x Roborock S7 Max Ultra, 1x posoda za prah, 1x posoda za vodo, 1x samopraznilna postaja, 1x krpa za mokro čiščenje

Določene reference

Napišite svoj pregled

Roborock S7 Max Ultra Robotski Sesalnik - Črn

Robot sesalnik, 5500Pa, sistem HyperForce, pametna navigacija LiDAR 3.0, rezervoar za prah 350ml, rezervoar za vodo 200ml, samodejno praznjenje, HEPA filter E11, pametno polnjenje, avtonomija 180 min, glasovni asistent. 

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (55€)
55,00 €