Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8 + DARILO

JIMMY SF8 Pokončni brezžični sesalnik + DARILO

249,00 €
Z davkom
000612

Brezžični pokončni sesalnik, funkcija pomivanja /drgnjenja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, funkcija samočiščenja, upogibna cev za 90, LED zaslon, tiho delovanje 68dB, avtonomija do 35min. 

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8

Predstavljamo vam novi brezžični pokončni sesalnik JIMMY SF8 s katerim boste prihranili čas in energijo, saj pomiva in drgne tla hkrati. Enostavno boste očistili mokro in suho umazanijo, tla pa bodo suha takoj in brez madežev.

Sesalnik se ponaša z lahko in brezžično zasnovo, dvema čistilnima valjčkoma, dvema zalogovnikoma vode ter izjemno tihim 68dB delovanjem. Sam sesalnik zajema rezervoar velikosti 400ml za čisto vodo, umazana voda, ki se neprekinjeno odvaja preko krtačnega valja pa se usmeri v ločen rezervoar velikosti 180ml in se tako ne meša s čisto vodo. Novi Jimmijev lepotec ima kot že omenjeno dva čistilna valja enega spredaj in enega zadaj, naloga prednjega je, da očisti umazanijo, zadnji pa osuši in pobriše tla ter tako za sabo ne pusti madežev. Med samim čiščenjem se valja premikata drug proti drugemu, kar pa mu omogoči enostavno manevriranje. Pokončni sesalnik odlikuje natančna tehnologija pršenja vode, zgolj s pritiskom na gumb boste tako lahko kadarkoli in kjerkoli med čiščenjem vključili dodatno pršenje, količino vode pa boste pri tem nadzorovali sami, tako boste lahko očistili tudi tiste trdovratne madeže, ki vidno ležijo na vaših tleh. Dodatna prednost sesalnika SF8 je tudi njegova 90° pregibna cev, ki vam omogoči čiščenje težko dostopnih mestih na primer pod pohištvom, posteljo. Na voljo vam je tudi samočistilni program, sesalnik enostavno postavite na podstavek polnilca in aktivirate želeno funkcijo, skozi čistilne valjčke tako steče čista voda iz rezervoarja, naprava pri tem ostane čista in brez neprijetnih vonjav ter je pripravljena za naslednjo uporabo.

Zahvaljujoč pametnemu LED zaslonu boste lahko spremljali pomembne informacije v realnem času, kot je nastavitev moči in nivo baterije, prikazala pa se vam bodo tudi pomembna obvestila npr. ko je rezervoar za umazano vodo poln, opomnik za dopolnitev čiste vode,... 

Naprava prihaja z zamenljivo litij-ionsko baterijo, ki omogoča avtonomijo do 35min uporabe, tako lahko z enim polnjenjem, ki taja zgolj 4 ure očistite celotno vaše domovanje. 

Znamka
Jimmy
Model
SF8
Moč
Nazivna moč: 60W, hup: 68dB
Baterija
Tip baterije: 4x2500mAH, Polnjenje: 4h, Čas trajanja baterije: 35min ob aktivnem neprekinjenem delovanju
Splošno
Prostornina Rezervoarja Za Čisto Vodo: 400ml, Prostornina Rezervoarja Za Umazano Vodo: 180ml, LED zaslon
Vsebina paketa
1x Pokončni brezžični sesalnik JIMMY SF8, 1x polnilna posaja, 1x adapter za polnjenje, 1x baterija za sesalnik SF8

Določene reference

Napišite svoj pregled

JIMMY SF8 Pokončni brezžični sesalnik + DARILO

Brezžični pokončni sesalnik, funkcija pomivanja /drgnjenja in sušenja tal, tehnologija dvojnih rezervoarjev, funkcija samočiščenja, upogibna cev za 90, LED zaslon, tiho delovanje 68dB, avtonomija do 35min. 

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €