• Pokončni brezžični sesalnik Roborock H6

Pokončni brezžični sesalnik Roborock H6

329,00 €
Z davkom
370095

420W motor, 25000Pa sesalne moči, 3610mAh baterija, OLED Easy-View zaslon, pet stopenjska filtracija, izjemno lahek, do 90 min avtonomije

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €

Pokončni brezžični sesalnik Roborock H6

Predstavljamo novo pridobitev iz dobro poznane družine robotskih sesalnikov Roborock H6 - najnovejši brezžični pokončni sesalnik vam tako ponuja impresivno sesalno moč, zavidljivo avtonomijo delovanja in visoko stopnjo uporabnosti.

Izjemna sesalna moč
Najnovejši Roborock H6 poganja 420W brezkrtačni motor z 25000Pa sesalne moči, opremljen pa je tudi z mehko valjasto glavno krtačo katera opravi kar 1100 vrtljajev na minuto, tako poskrbi za brezskrbno čiščenje in sesanje še najmanjših prašnih delcev v vašem domu. Zahvaljujoč antistatičnim ščetinam iz ogljikovih vlaken ter visokemu navoru ki ga novi sesalnik premore pa tudi pršice, ki se skrivajo globoko v vaših preprogah, posteljni vzmetnici ali oblazinjenjem delu vašega avtomobila ne bodo problem. 

Odlična filtracija
Novi H6 vam poleg izjemne sesalne moči zagotavlja tudi pet stopenjski filtracijski sistem za čiščenje izpihanega zraka, sesalnik tako pri svojem delovanju zajame do 99,97% prašnih delcev oziroma filtrira delce do 0,3 mikrona njihove velikosti pri čemer poskrbi, da je zrak po opravljenih hišnih opravilih čist brez nepotrebnega dodatnega onesnaževanja in alergenov. 


Lahek in manevrski
H6 je zasnovan iz naprednih materialov in izjemno lahke baterije kjer skupna teža ne presega 1,4 kg, tako vam omogoča enostavno uporabo tudi pri doseganju višje in težje dosegljivih mestih, čiščenju vašega osebnega avtomobila ali premikanju po prostorih v vašem domu.  

Zavidljiva avtonomija delovanja 
Kot prvi brezžični pokončni sesalnik na svetu Roborock H6 uporablja litij-ionsko polimerno baterijo, katera mu zagotavlja do 90 minut dolgo avtonomijo delovanja v načinu Eco ali 10 minut delovanja na najvišjih obratih pri načinu Max. 

OLED zaslon
Poleg svojih izjemnih karakteristik je novi sesalnik opremljen tudi z OLED Easy-View zaslonom, ki vam omogoča, da so informacije jasno vidne, tako vam prikazuje raven baterije, preostanek časa uporabe, izbrani način delovanja, različna opozorila o vzdrževanju in še in še. 

Za konec naj omenimo, da se lahko tako sprednji kot zadnji filter ter celotna posoda za prah enostavno snamejo ter operejo, s čimer se poveča splošno čistočo in podaljša njegovo življenjsko dobo. Kompletu pa je priložen tudi stenski nosilec, ki vam bo omogočal enostavno mesto tako za shranjevanje kot tudi polnjenje vašega novega hišnega pomočnika. 


Znamka
Roborock
Model
H6- H6M1A
Barva
Rdeča
Moč
Motor: 420W Sesalna moč: 25kPa Učinkovita sesalna moč: 150AW Hrup: 72dB
Baterija
3610mAH Litij-ionska baterija Čas polnjenja 4 ure Avtonomija: 10min Max način / 90min Eco način
Mere in teža
Teža: 1.43kg Mere: 284 x 111 x 221 mm
Splošno
Posoda za prah : 0.4L
Vsebina paketa
1x sesalnik H6 1x krtača za preproge 1x krtača za prah 1x motorizirana mini krtača 1x sesalna šoba za kote 1x fleksibilna cev

Določene reference

Napišite svoj pregled

Pokončni brezžični sesalnik Roborock H6

420W motor, 25000Pa sesalne moči, 3610mAh baterija, OLED Easy-View zaslon, pet stopenjska filtracija, izjemno lahek, do 90 min avtonomije

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €