Xiaomi Buds 3 Brezžične slušalke - Bele

Popust 30%
30,03 € 42,90 €
Z davkom
000917

Hibridno odpravljanja hrupa, 3-je načini delovanja, dinamična dvojna magnetna gonilnika N52, Daikoku CCAW, HRTF uglašenost, povezljivost z dvema napravama, podprto Qi brezžično polnjenje, avtonomija 7-32h, IP55, ergonomsko oblikovane, teža 4.6g.

Količina
Na zalogi

Xiaomi Buds 3 Brezžične slušalke - Bele

Slušalke zagotavljajo hibridno odpravljanje hrupa na vodilni ravni v vseh scenarijih. Skupaj z tremi mikrofoni in algoritmom za odpravljanje hrupa, ki ga omogoča model nevronske mreže, natančno zaznavajo glasove ljudi in hkrati učinkovito zmanjšujejo šume iz okolice, tako bodo omogočeni tudi pogovori brez motenj v hrupnih okoljih. Pri tem prihajajo slušalke zasnovane tudi z načinom dvojne preglednosti, tako lahko poslušate glasbo in slišite zvoke iz okolice ali pa preklopite v način povečane glasnosti govora in se svobodno pogovarjate tudi z vklopljenimi slušalkami.

Širokopasovna aktivna odprava hrupa do 40 dB zmanjša hrup v ozadju do 99% ne glede na to kje se nahajate, pri tem vam omogoča 3 načine delovanja s čimer boste lažje izbrali ustrezen način odprave hrupa brez prekomernega pritiska v ušesih in z udobnejšo uporabo.
Izbirate lahko med:
- odpravljanjem hrupa v "uravnoteženem" načinu - primeren za srednje hrupna mesta: kavarne, parki
- odpravljanjem hrupa v "svetlobnem" načinu - primeren za majn hrupna mesta: pisarne, knjižnice
- odpravljanjem hrupa v "globokem" načinu - primeren za zelo hrupna mesta: podzemni vlaki, letališča

Vsaka podrobnost je pri novih Buds 3 je zvesto reproducirana, dinamična dvojna magnetna gonilnika N52 tako odražata subtilne podrobnosti zvokov in zmanjšujeta popačenje iz slušalk, diafragma visoke togosti zmanjšuje vibracije pri visokih frekvencah, ultra lahka in izjemno občutljiva Japonska glasovna tuljava Daikoku CCAW pa pokriva visoke, srednje in nizke frekvence. Xiaomi Buds 3 so tudi profesionalno HRTF uglašene pri tem so zagotovljeni bogati nizki toni, visoki toni pa ohranjajo več podrobnosti. Profesionalni sprejemniki iz Xiaomi Sound Lab pa nežno umerijo krivuljo frekvenčnega odziva, tako se boste počutili kot v studiu, kjer čist in impresiven zvok prihaja neposredno do vaših ušes.

Slušalke z enim polnjenjem lahko delujejo do 7 ur, s pomočjo polnilnega ohišja pa vam omogočajo avtonomijo za do 32 ur (v primeru, da je način aktivnega odpravljanja hrupa izklopljen) pri tem gre omeniti tudi, da polnilno ohišje podpira brezžično polnjenje Qi.

Z preprostim dotikom na slušalke lahko upravljate njihov način delovanja, ustavljate in predvajate glasbe itd. Isti komplet slušalk lahko pri tem hkrati povežete z dvema napravama z različnimi platformami kot so Android, iOS in Windows kar vam omogoča enostavno preklapljanje med zabavo in delom. Uparjanje z Bluetooth-om poteka tako, da odprete škatlico za slušalke v bližini telefona ter kliknete pojavno okno, kar vam omogoča uživanje v novem hitrem načinu povezovanja.

Slušalke imajo tudi zaščito IP55 zaradi česar so odporne pred brizgi vode in potenjem in so idealna izbira za uporabo med treningom. Za zagotavljanje večjega udobja pri uporabi ušesnih slušalk so le-te ergonomsko oblikovane s težo 4.6g.

Določene reference

Napišite svoj pregled

Xiaomi Buds 3 Brezžične slušalke - Bele

Hibridno odpravljanja hrupa, 3-je načini delovanja, dinamična dvojna magnetna gonilnika N52, Daikoku CCAW, HRTF uglašenost, povezljivost z dvema napravama, podprto Qi brezžično polnjenje, avtonomija 7-32h, IP55, ergonomsko oblikovane, teža 4.6g.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: