Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne
  • Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne
  • Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne
  • Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne

Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne

Popust 40%
29,94 € 49,90 €
Z davkom
372358

Qualcomm QCC3046, Qualcomm® aptX™, 10 mm grafenski gonilnik, ANC, 6 mikrofonov z cVc 8.0, aptX TWS+, Bluetooth 5.2, upravljanje na dotik, ohišje za polnjenje, do 20 ur uporabe

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi

Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne

Predstavljamo nov model brezžičnih slušalk s priloženim ohišjem za polnjenje - Apollo Air v vodilni liniji priljubljenega podjetja Tronsmart. Slušalke so za zagotavljanje izjemnega zvoka zasnovane z vrhunskim Qualcomm QCC3046 čipom ter Qualcomm® aptX ™ tehnologijo dekodiranja zvoka, njegov posebej prilagojen 10 mm grafenski gonilnik po meri pa bo poskrbel za visoko amplitudo in širok frekvenčni odziv z vsemi podrobnostmi.

Novost iz družine Tronsmart za enostavnejše prilagajanje okolici zajema tri načine aktivnega zmanjševanja hrupa ANC, pri čemer dokazano hibridno polnofrekvenčna tehnologija aktivnega zmanjševanja hrupa odpravi do 35 dB hrupa v vseh frekvenčnih območjih in vam tako ponudi čist zvok.

Na izbiro so vam tako:
- Način ANC ON kateri odpravlja hrup in uporabniku omogoča, da se osredotoči na svojo najljubšo glasbo brez ostalih distrákcij iz okolice;
- Način ANC OFF omogoča, da z uporabo pasivne izolacije hrupa uporabnik posluša glasbo, ne da bi bil popolnoma izoliran od zunanjega sveta;
- Način Ambient omogoča poslušanje glasbe, hkrati pa omogoča, da ostanete v stiku z realnostjo in se tako istočasno pogovarjate z ljudmi.

Za kristalno čiste klice poskrbi šest vgrajenih mikrofonov s tehnologijo cVc 8.0, pri čemer se v vsaki slušalki nahaja zgornji / srednji ter spodnji mikrofon, le-ti tudi natančno zaznajo šum v širokem frekvenčnem območju in ga pomagajo odpraviti. Slušalki sta opremljeni tudi z napredno tehnologijo Bluetooth 5.2. s katero se zagotovi močnejšo povezavo ter brezhibno predvajanje glasbe, tako bo vaša zvočna izkušnja resnično poglobljena.

Tronsmart je svojo vodilno linijo Apollo Air opremil tudi z tehnologijo binauralnega sinhronega prenosa stereo zvoka iz naprave v slušalke - aptX TWS+, pri tem tako vsaka slušalka prejme zvok neposredno iz vira, kar zagotavlja popolno levo in desno sinhronizacijo ter možnost ločene uporabe ušesnih slušalk brez zamud pri zvoku.

Uporaba nabora čipov Qualcomm z novo različico Bluetootha 5.2, za katero je značilna tudi nizka poraba energije, tako prinaša odlično avtonomijo slušalk, le-te z enim polnjenjem (za katero boste približno potrebovali 2,5 ure) pri 50% glasnosti zagotavljajo do pet ur zaporedne uporabe, skupaj z ohišjem pa se lahko čas delovanja poveča do 20 ur.

Za priročnejše delovanje nove Apollo Air svojim uporabnikom ponujajo tudi enostavno operativno logiko pri čemer s preprostim pritiskom na zunanji del slušalk omogočajo 9 funkcij: vklop/izklop, prilagoditev glasnosti, preklop na naslednjo oziroma prejšnjo skladbo, vklop glasovnega pomočnika ter sprejem oziroma zavrnitev dohodnega klica.

Za konec naj omenimo, da so nove Apollo Air ergonomsko oblikovane tako zagotavljajo udobno nošenje, njihova uporaba pa je možna v vseh razmerah saj so zaščitene pred prahom in vlago z standardom IP45.

Znamka
Xiaomi
Model
Tronsmart Apollo Air ANC TWS+
Barva
Črna
Brezžična povezava
Bluetooth: V5.2
Mikrofon
6 mikrofon
Povezljivost
HFP / HSP / AVRCP / A2DP
Napredne funkcije
Tehnologija Qualcomm® aptX™, ANC, cVc 8.0, aptX TWS+, Upravljanje na dotik
Odpornost na vodo in prah
IP45
Baterija
Vhodna napetost: 5V / 500mASlušalke:35 mAh; Polnilna postaja:300 mAhAvtonomija slušalk: 5h,Avtonomija s polnilno postajo: 20h,Polnjenje slušalk (z kablom tipa C): 2.5h
Mere in teža
Mere: 5.99 x 3.23 x 3.71 cmTeža: 40g
Splošno
Razdalja delovanja: 10mGonilna enota: 10 mmImpedanca: 32ΩČip: Qualcomm® QCC3046
Vsebina paketa
1 x Brezžične slušalke Apollo Air ANC TWS+,1 x Polnilni kabel tipa "C"

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Tronsmart Apollo Air ANC TWS+ Brezžične Slušalke - Črne

Qualcomm QCC3046, Qualcomm® aptX™, 10 mm grafenski gonilnik, ANC, 6 mikrofonov z cVc 8.0, aptX TWS+, Bluetooth 5.2, upravljanje na dotik, ohišje za polnjenje, do 20 ur uporabe

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: