Xiaomi Brezžična Tipkovnica z Miško

35,00 €
Z davkom
001077

2.4GHz brezžična povezava, 104 tipke, lahka in tanka zasnova, 6° ergonomski nagib, 60 g miška, simetrična oblika z osrednjim drsnim kolesom, 1000DPI precizni senzor

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi

Xiaomi Brezžična Tipkovnica z Miško

Xiaomi brezžična tipkovnica in miška prihajata zasnovani z zanesljivim 2,4 GHz brezžičnim prenosom in stabilnim signalom, ki zmanjšuje motnje in padce povezve pri samem delovanju. Pri tem kompakten brezžični USB nano sprejemnik nadomesti žične povezave in tako ustvari lepo delovno okolje.

Tipkovnica zajema klasične ​​104 tipke in je pri tem razdeljena v tri cone s čimer vključuje vse funkcije standardnih tipkovnic. Tako bodo funkcijski gumbi, ki se nahajajo na vrhu tipkovnice vam pomagali nadzorovati glasnost medijev, preskakovati skladbe in druge računalniške funkcije. Celotna razporeditev tipk je kompaktna in razumna zaradi česar je tipkanje tudi dalših besedil bolj priročno. Lahka in tanka zasnova posamezne tipke z rahlo ukrivljeno cilindrično površino pri tem poskrbi, da se tipke prilagajajo vašim prstom in ublažijo udarec. Lasersko vgravirani znaki pa so pri tem jasni in ostri, odporni proti obrabi in izdelani za daljšo življenjsko dobo uporabe. Za ergonomsko udobje je tipkovnica zasnovana z 6° nagibom kar se ujema z naravnim kotom vaših dlani. Štiri ločene indikatorske lučke prikazujejo stanje delovanja vsake funkcijske tipke, pri tem vas bo oranžen indikator opozoril na nizko raven baterije, sama tipkovnica pa bo vstopila v način pametnega varčevanja z energijo, da boste lahko nadaljevalji z njeno uporabo.

Za dolgotrajno uporabo z razbremenitvijo pritiska na prste in zapestja je tu lahka 60 g miška, katero napaja ena baterija AAA. Le-to odlikuje srednja velikost ter udobni oprijem za naravno prileganje dlani in prstov. Gumbi so pri tem odzivni in enostavni za pritisk, njena simetrična oblika z osrednjim drsnim kolesom pa je zasnovana za levo in desno roko uporabe. Miška je za odlično stabilno delovanje opremljena tudi z 1000DPI preciznim senzorjem ter neodvisnim stikalom za vklop v kombinaciji s samodejnim načinom mirovanja za zmanjšanje porabe energije v stanju pripravljenosti in povečanjem energetske učinkovitosti kar ji omogoča doljšo življenjsko dobo same uporabe.

Določene reference

Napišite svoj pregled

Xiaomi Brezžična Tipkovnica z Miško

2.4GHz brezžična povezava, 104 tipke, lahka in tanka zasnova, 6° ergonomski nagib, 60 g miška, simetrična oblika z osrednjim drsnim kolesom, 1000DPI precizni senzor

Napišite svoj pregled

7 drugi izdelki v ista kategorija: