Aqara monitor kakovosti zraka TVOC

39,90 €
Z davkom
000749

Monitor kakovosti zraka, temperature in vlažnosti; Zigbee 3.0, senzor TVOC, senzor temperature, senzor vlage, zaslon E Ink, enostavno upravljanje, delovanje preko Aqara pametnega vozlišča.

Količina
Na zalogi

Aqara monitor kakovosti zraka TVOC

Aqara monitor za kakovost zraka TVOC lahko zazna koncentracijo in raven hlapnih organskih spojin (TVOC / HOS) v zraku, pa tudi temperaturo in vlažnost. Če je povezan z vozliščem lahko spremembe koncentracije ali ravni TVOC, temperature in vlažnosti uporabi kot pogoje za avtomatizacijo, tako samodejno vklopi ventilator ali klimatsko napravo ter sodeluje z drugimi pametnimi napravami za izvajanje različnih scenarijev ob čemer tudi pošilja obvestila na vaš mobilni telefon.

Monitor deluje preko protokola Zigbee 3.0 tako lahko povežete tudi ostale pametne naprave v vašem domu, kot so na primer stikala in vtičnice. Naprava ima vgrajene tri senzorje, ki so razviti z naprednimi elektrokemičnimi in polprevodniškimi tehnološkimi rešitvami za zagotavljanje stabilnosti in natančnosti. Algoritem za kompenzacijo temperature in vlage lahko tako učinkovito zmanjša vpliv okoljskih sprememb na 0,01 mg/m3.

Zaslon E Ink je opremljen s posebnim matričnim načinom prikaznosti, ki je podobno papirju in ščiti vaše oči, njegova poraba energije pa je tako nizka, da bodo baterije zdržale več kot leto dni. 

Upravljanje monitorja je preprosto, saj lahko zgolj z enim gumbom spremljate kvaliteto zraka in preklapljate med različnimi načini prikaznosti, prav tako monitor omogoča dolgoročno sledenje podatkov o kakovosti zraka, temperaturi, in vlažnosti s čimer boste lahko predvideli kako vaše aktivnosti vplivajo na kvaliteto zraka.

Kaj pravzaprav so hlapljive organske spojine VOC / HOS, in od kod prihajajo?

Hlapljive organske spojine (HOS) so velika in raznolika skupina spojin, ki pri sobni temperaturi izhlapevajo v zrak. Večina HOS v zaprtih prostorih izvira iz vsakdanjih gospodinjskih pripomočkov vključno z razpršili in aerosoli kot so: osvežilci zraka, čistila in pesticidi. Številni izdelki kot so lepila, novo pohištvo in preproge, gradbeni materiali in elektronske naprave prav tako proizvajajo hlapne organske spojine s sproščanjem plinov

V poročilu Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) so opredeljeni trije glavni vplivi HOS na zdravje:

-Vonj in drugi senzorični učinki, kot so draženje

-Draženje sluznic in druga obolenja zaradi neprestanih strupov v okolju

-Genotoksičnost in rakotvornost

Pozor: Senzor potrebuje Zigbee 3.0 Aqara hub za delovanje. 

Znamka
Aqara
Model
AAQS-S01
Barva
Bela
Tip zaslona
E ink
Povezljivost
Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4
Senzorji
Senzor TVOC, senzor temperature, senzor vlage
Baterija
2 x CR2450
Mere in teža
41.6 × 76.0 × 14 mm
Splošno
Vlažnost delovanja: 0~95% RH, Temperatura delovanja: 0~50℃, Razpon TVOC zaznavanja: 0-25 mg/m3, Razpon temperature zaznavanja: -20~60℃ , Razpon vlažnosti: 0-100% RH
Vsebina paketa
1 x Aqara monitor kakovosti zraka TVOC

Določene reference

Napišite svoj pregled

Aqara monitor kakovosti zraka TVOC

Monitor kakovosti zraka, temperature in vlažnosti; Zigbee 3.0, senzor TVOC, senzor temperature, senzor vlage, zaslon E Ink, enostavno upravljanje, delovanje preko Aqara pametnega vozlišča.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: