Ročni Sesalnik JIMMY BX6 Pro za Pršice

145,00 €
Z davkom
001197

Brezžična zasnova, 600W nazivne moči, inovativna dvojna posoda za prah, sesanje s teptanjem, UV sterilizacija 99,9% bakterij in pršic, ultrazvočno delovanje, negativni ioni, LED indikator prahu, pralna posoda za prah 0.5L.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

Ročni Sesalnik JIMMY BX6 Pro za Pršice

Tu je novi ročni UV sesalnik JIMMY BX6 Pro, ki odlično združuje dva svetova – brezžično prenosljivost ter učinkovito odstranjevanje bakterij in pršic z ultrazvočno in UV sterilizacijo!

Zakaj izbrati to vrsto sesalnika? Raziskave so pokazale, da lahko pršice, cvetni prah, lase, prhljaj, bakterije in druge alergene zlahka najdemo v blazinah in vzmetnicah, za katere smo mislili, da so čiste. Pršice dokazano škodujejo zdravju in lahko povzročijo alergijsko reakcijo, povečajo astmo, povzročijo težave z dihali ali izpuščaje.

BX6 Pro je posebej zasnovan za odstranjevanje več kot 99,9 % bakterij in pršic s teptanjem in UV tehnologijo. Odlikuje ga UV LED sterilizator, ki oddaja UV žarke, ki delujejo samo na pršice in so neškodljivi za človeško telo, hkrati pa ultrazvočni valovi ustavijo hranjenje in razmnoževanje pršic. Med uporabo se sproščajo negativni ioni, ki bodo dodatno osvežili zrak.

JIMMY BX6 Pro poganja zmogljiv 600W motor, odlikuje pa ga inovativna zasnova dvojne posode, ki bo poskrbela za še večjo pretočnost in vam jo ne bo treba tako pogosto prazniti, natančen HEPA filter pa bo učinkovito odstranil alergene in imel še manjšo možnostjo zamašitve.

Novi JIMMY BX6 Pro uporablja kompozitno krtačo z mehkimi ščetinami in gumijastimi trakovi za temeljito odstranjevanje pršic, prahu in druge umazanije z vaših postelj, vzglavnikov, sedežnih garnitur, vzmetnic in oblačil. Prav tako ste lahko popolnoma brezskrbni pri sesanju, saj posebna zasnova krtače ščiti površino predmeta pred morebitnimi poškodbami.

Inteligentni senzor za zaznavanje prahu in pršic bo z visoko natančnostjo izračunal količino prahu/pršic v okolju. Če LED indikator sveti rdeče, to pomeni veliko količino umazanije in pršic, medtem ko modra lučka kaže na čisto površino. Na indikatorju boste preprosto sledili nivoju umazanije in se tako še lažje lotili čiščenja.

Za izpolnjevanje različnih potreb po čiščenju lahko novi JIMMY BD7 Pro uporabljate v 3 načinih delovanja, s funkcijo sesanja s teptanjem in UV sterilizacijo ter praznjenjem negativnih ionov (uporabljate pa ga lahko tudi brez funkcije teptanja, oziroma z izklopljeno UV sterilizacijio). Tihi motor (do 78dB) bo poskrbel, da ne boste motili vsakodnevnih aktivnosti vašega gospodinjstva.

Opomba: Napravo je treba redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati in redno menjavati pravilne nadomestne dele (filtre, ščetke itd.). Naprava ni namenjena sesanju detergenta, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in še posebej majhnih delcev, kot so pepel, zidni prah ipd. (če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih garancija ne krije.

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec, se nanaša na osnovno uporabo v načinu Eco. Drugačna uporaba sesalnika in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo in posledično krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije itd. 

Znamka
Jimmy
Model
BX6 Pro
Barva
Siva
Moč
Nazivna moč: 600W
Zvok
Glasnost: 78dB
Funkcije
UV in ultrazvočna sterilizacija, 3 načini delovanja
Napredne funkcije
Kompozitna krtača, odprtina za prah 245mm, Posoda za prah: 0.5 L
Vsebina paketa
1 x Ročni Sesalnik JIMMY BX6 Pro za Pršice

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Ročni Sesalnik JIMMY BX6 Pro za Pršice

Brezžična zasnova, 600W nazivne moči, inovativna dvojna posoda za prah, sesanje s teptanjem, UV sterilizacija 99,9% bakterij in pršic, ultrazvočno delovanje, negativni ioni, LED indikator prahu, pralna posoda za prah 0.5L.

Napišite svoj pregled

9 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €