Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H9 Flex - Rdeča
  • Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H9 Flex - Rdeča

JIMMY H9 Flex Pokončni brezžični sesalec - Rdeča

349,00 €
Z davkom
000907

Brezžični sesalec, 550W nazivna moč, sesalna moč 200AW, sesalni tlak 24000Pa, 100.000 vrt/min, motorizirana glavna krtača z 6 LED lučmi, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, inteligentni senzorjem za zaznavanje prahu, avtonomija do 80 min.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €

Pokončni brezžični sesalec JIMMY H9 Flex - Rdeča

Predstavljamo Jimmy-jev novi model pokončnega brezžičnega sesalnika H9 Flex kateri prihaja opremljen z visoko učinkovitim brezkrtačnim digitalnim motorjem ter 200AW sesalno močjo, tako bo brez težav vam omogočil hitrejše in temeljitejše čiščenje celotnega doma. 

Motorizirana glavna krtača novega H9 Flex ima vgrajenih kar 6 LED luči s katerimi omogoča čiščenje tudi najtemnejših kotov, zahvaljujoč dodani pametni tehnologiji samodejne prilagoditve sesalne moči glede na vrsto talne površine, pa bo njeno delovanje še učinkovitejše (za uporabo slednjega načina mora biti sesalnik nastavljen v samodejni način uporabe). Model H9 Flex je opremljen z inteligentnim senzorjem in indikatorjem za zaznavanje prahu, le-ta bo tako z veliko natančnostjo izračunal koncentracijo prahu na določeni površini. LED indikator v rdeči barvi vas bo tako opozoril na veliko količino prahu, modra svetloba pa bo pri tem pomenila, da je površina popolnoma čista. Novost bo kos tudi enostavnemu čiščenju pod pohištvom in sedežnimi garniturami zahvaljujoč fleksibilni in zložljivi cevi, ki jo je moč prepogniti za 90º navzgor in navzdol, tako bo čiščenje težko dostopnih in nizkih predelov potekalo brez klečanja in počepov. 

Tako kot predhodni modeli prihaja tudi H9 Flex obogaten z JIMMY-jevo patentirano dvojno ciklonsko tehnologijo filtracije ter HEPA-13 filtrom kateri zajame tudi najmanjše delce do 0,3 mikrona velikosti. Filtrirni sistem učinkovito odvaja posesani prah iz zraka in zmanjšuje sesalno izgubo ter zagotavlja kar 99,99 % učinkovitost, pri tem pa se uspešno izogne ​​sekundarnemu onesnaženju zraka.

Da bo omogočeno enostavno upravljanje novega brezžičnega pokončnega sesalnika je le-temu dodan pametnim LED zaslonom za seznanitev z vsemi potrebnimi informacijami, ki jih potrebujete kot so: nivo baterije, preostali čas uporabe, stanje polnjenja, izbrani način dela ter opomnik o okvari. 

Za konec na omenimo, da novost prihaja z odstranljivo litijevo baterijo katera vam bo z motorizirano glavno krtačo zagotovila avtonomijo od: 13 minut v maksimalnem načinu delovanja, 22 minut v turbo načinu delovanja, 55 minut v EKO načinu delovanja. Brez motorizirane uporabe glavne krtače: 13 minut v maksimalnem načinu delovanja, 25 minut v turbo načinu delovanja ter 80 minut v EKO načinu delovanja.

*Avtonomija, ki jo določi proizvajalec velja za osnovno uporabo v načinu ECO. Uporaba sesalnika v drugih načinih in uporaba dodatne opreme povzroči večjo porabo baterije in krajšo avtonomijo. Na avtonomijo lahko vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so umazanija in zamašeni filtri, starost baterije in podobno.

**Pomembno: Napravo je potrebno redno čistiti in vzdrževati ter uporabljati ustrezne nadomestne dele (filtre, ščetke) in le-te redno menjati. Naprava ni namenjena sesanju detergentov, olja, steklarske žlindre, vode, mokrega prahu in majhnih delcev kot so pepel, zidni prah ipd. (razen če na izdelku ni navedeno drugače). Nepravilna uporaba in vzdrževanje lahko povzročita poškodbe in okvare, ki jih garancija  ne krije. 

Znamka
Jimmy
Model
H9 Flex
Barva
Rdeča
Moč
Nazivna moč 550W, Učinkovita sesalna moč: 200AW, Digitalni motor; 100.000 vrt./min, Hrup: 82dB
Baterija
Visoko zmogljiva litijska baterija 8 x 2500 mAh, Čas polnjenja 4-5ur
Splošno
Posoda za prah: 0.6L, LED zaslon, HEPA filter
Vsebina paketa
1x Motorizirana glavna krtača, 1x Rolo krtača, 1x Krtača za preproge, 1x Krtača proti pršicam, 1x Šoba za reže, 1x 2v1 sesalna šoba za oblazinjeno pohištvo 1x Mehka krtača, 1x Pregibna cev, 1x Več pozicijski kotni adapter, 1x Stenski nosilec
2020-12-29

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

JIMMY H9 Flex Pokončni brezžični sesalec - Rdeča

Brezžični sesalec, 550W nazivna moč, sesalna moč 200AW, sesalni tlak 24000Pa, 100.000 vrt/min, motorizirana glavna krtača z 6 LED lučmi, LED zaslon, samodejna prilagoditev moči, inteligentni senzorjem za zaznavanje prahu, avtonomija do 80 min.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (30€)
30,00 €