Električni Skiro NAVEE V50 - Črn

599,00 €
Z davkom
001165

Električni skiro, 700W max moč, 350W moč motorja, hitrost 25km/h, avtonomija 50km, 10" pnevmatike, 160mm široko stojišče, LED zaslon, E-ABS + disk zavore, inovativen sistem zlaganja

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €

Električni Skiro NAVEE V50

Električni skiro NAVEE V50 je nov, visoko zmogljiv skiro, z maksimalno močjo kar 700W*, s pomočjo katere zagotavlja stabilno vožnjo, tudi na klancih do 20%. Skiro se ponaša z dolgo življenjsko dobo baterije in novo tehnologijo, ki omogoča maksimalno razdaljo vožnje do 50 km. Inovativni sistem za obnovitev energije, v kombinaciji z napredno površino pnevmatik,  pomaga pri varčevanju z baterijo. Skiro lahko doseže hitrost do 25 km/h, pri čemer še vedno ohranja gladko vožnjo in udobno uporabniško izkušnjo.

Pametni prikazni zaslon omogoča boljšo vidljivost in udobje, saj se lahko prilagaja različnim kotom, osnovne informacije pa so enostavno berljive na prvi pogled. Poleg tega je električnemu skiroju dodana tudi pametna oznaka AirTag za sledenje, ki je skrita pod sprednjo palico, s pomočjo katere boste lahko zlahka locirali vaš skiro, tudi v primeru kraje.

Sistem dvojnega vrtenja omogoča, da je skiro moden, eleganten, prenosen in varen. Zloži se v samo 3 sekundah, vključno s krmilom, in zasede 66% manj prostora v primerjavi s prejšnjim modelom NAVEE V40.

S širšim krmilom in večjo površino za stanje je skiro izrecno oblikovan po za boljšo izkušnjo vožnje. Širina stojišča 160 mm omogoča udoben položaj pri stanju, medtem ko 10-palčne pnevmatike učinkovito absorbirajo udarce in preprečujejo zdrs. Skiro odlikuje robustna konstrukcija, ki omogoča nosilnost uporabnika vse do 120kg teže

Profesionalni sistem BMS (Upravljanje z baterijo) zagotavlja varnost pri vožnji s pomočjo znanstvenega algoritma. Izvedenih je bilo 36 strogih testov, ki zagotavljajo varnost.

Pametna aplikacija ponuja več funkcij, vključno z avtomatskim zaznavanjem svetlobnih luči, elektronskim zaklepanjem in stalno prižgano zadnjo lučjo. Poleg tega prikazuje tudi podatke, kot so preostali kilometre in zgodovino vožnje.

Sistem dvojnega zaviranja vključuje elektro-mehanski sistem zaviranja (E-ABS) na sprednjem kolesu, ki omogoča krajšo zavorno pot. Izpopolnjena disk zavora na zadnjem kolesu pa bistveno izboljša učinkovitost zaviranja.

*Nazivna moč motorja je 350W.

Opomba:

- Električnega skiroja ne vozite v dežju ter po mokrih in blatnih površinah.

- Pred vsako uporabo preverite morebitna opozorila o prazni bateriji, predrtih gumah in podobno.

- Pri čiščenju električnega skiroja se prepričajte, da je le-ta izklopljen, polnilec odklopljen in gumijasti pokrov nameščen saj lahko puščanje vode povzroči poškodbe.

- Skiroja ne čistite pod močnim curkom ali pritiskom vode, z alkoholom, bencinom ali drugimi jedkimi in kemičnimi raztopinami.

- Baterije ne puščajte dlje časa na neposredni sončni svetlobi.

- Pred vsako uporabo preverite zavore in poskrbite za redni servis le-teh.

Znamka
NAVEE
Model
V50
Barva
Črna
Moč
Max moč 700W, Moč motorja 350W, Največja hitrost 25 km/h, Avtonomija 50km, Premagovanje naklona: 20%
Funkcije
IP55, pametno polnjenje
Napredne funkcije
Go Navee aplikacija
Zavore
sprednje E-ABS + zadnje disk zavore
Kolesa
10” pnevmatika
Omejitve
Maksimalna obremenitev: 120kg
Vsebina paketa
1x Električni Skiro NAVEE V50, 1X napajalnik

Določene reference

Napišite svoj pregled

Električni Skiro NAVEE V50 - Črn

Električni skiro, 700W max moč, 350W moč motorja, hitrost 25km/h, avtonomija 50km, 10" pnevmatike, 160mm široko stojišče, LED zaslon, E-ABS + disk zavore, inovativen sistem zlaganja

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €