Aqara G2H Hub Kamera - Bela
  • Aqara G2H Hub Kamera - Bela

Aqara G2H Hub Kamera - Bela

69,90 €
Z davkom
000603

Nadzorna kamera z vozliščem, 1080p, Full HD resolucija, infrardeča svetloba, 140º zasnova, AI prepoznava, dvosmerni glasovni klic, 3-je načini shranjevanja, pametna aplikacija Aqara Home 

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

Aqara G2H Hub Kamera - Bela

Aqara G2H nadzorna kamera zajema odlične slike v 1080p Full HD resoluciji, le-te so jasne in ostre tudi pri šibki svetlobi. Opremljena je z 8- mimi infrardečimi žarnicami kar pomeni, da tudi ponoči zajame jasne slike z 2MP. Zahvaljujoč 140º širokokotni zasnovi pa jo je mogoče postaviti tudi v kot s čemer bo zajela celotno sobo ter tako ustvarila majhno "slepo območje" zaznavanja.

Kamera Aqara G2H služi tudi kot vozlišče za vse vaše Zigbee 3.0 naprave, tako vam z njeno pomočjo ni potrebno kupiti drugega ločenega vozlišča, za popolnejšo avtomatizacijo vašega doma in izkušnjo na daljavo pa vam omogoča priključitev do 64 Aqara naprav. Ker je G2H evropska različica le-ta deluje prek evropskih strežnikov tako se vsi podatki obdelujejo v skladu z evropskimi predpisi. Pri svojem delovanju vam ponuja 3 načine shranjevanja, in sicer shranjevanje prek kartice SD, pomnilnika NAS ali v oblaku. S temi možnostmi shranjevanja si lahko kadar koli ogledate in varnostno kopirate slike, vsi pomembni opozorilni videoposnetki pa se samodejno naložijo v oblak in jih zato ni mogoče izbrisati. Kamera je združljiva tudi z Apple Home Kit Secure Video (HSV) tako zagotavlja dobro komunikacijsko varnost, svoje slike pa si lahko ogledate za do 10 dni nazaj.

Zahvaljujoč AI pametni tehnologiji prepoznavanja lahko kamera zazna in loči gibanje ljudi in hišnih ljubljenčkov, omogoča pa vam tudi označitev določenega želenega območja, kateremu naj slediti. Ob zaznavi nepravilnosti vam nato na vaš pametni telefon kjer imate nameščeno pametno aplikacijo Aqara Home samodejno pošlje obvestilo, sam dogodek pa se shrani tudi v časovni premici videoposnetka, da se ga lahko pregleda.

Aqara G2H je opremljena z dvosmernim zvokom tako jo lahko uporabite za pošiljanje visokokakovostnih video sporočil ali takojšnjih glasovnih klicev. Za lažjo komunikacija zajema vsesmerni mikrofon z največjo razdaljo do 5 metrov ter zvočnik z maksimalno glasnostjo od 85 decibelov.

Kamera je zaradi praktične magnetne podlage enostavna za namestitev na kovinske površine, za ostale površine pa lahko uporabite samolepilno nalepko pod podlago s katero trdno pritrdite svojo kamero in jo na ta način poljubno postavite tako vodoravno, navpično (ob steno) ali celo obrnjeno na glavo.

Znamka
Aqara
Model
CH-H01
Barva
Bela
Kompatibilnost OS
macOS 10.15.1, iOS 13.2, watchOS 6.2, tvOS 13.2
Razširljivi spomin
Micro SD do 32GB, Oblak, NAS
Brezžična povezava
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz Zigbee
Povezljivost
Pametna aplikacija Aqara Home
Multimedijske opcije
Video resolucija Full HD 1080p, 140° vidni kot zaznavanja
Mere in teža
Mere: 82.4×56.5×50.5mm Teža: 112 g
Splošno
Delovna temperatura: -10°C to 40°C Vhodna napetost: 5V, 1A Poraba: 5W (MAX)
Vsebina paketa
1 x Aqara G2H Hub Kamera 1 x Adapter za napajanje 1 x Napajalni kabel 1 x Komplet za namestitev 1 x Stojalo 1 x Igla za ponastavitev

Določene reference

Napišite svoj pregled

Aqara G2H Hub Kamera - Bela

Nadzorna kamera z vozliščem, 1080p, Full HD resolucija, infrardeča svetloba, 140º zasnova, AI prepoznava, dvosmerni glasovni klic, 3-je načini shranjevanja, pametna aplikacija Aqara Home 

Napišite svoj pregled

7 drugi izdelki v ista kategorija: