Dr.Bei Prenosna Zobna Prha GF3
  • Dr.Bei Prenosna Zobna Prha GF3

Dr.Bei Prenosna Zobna Prha GF3

Popust 50%
24,95 € 49,90 €
Z davkom
000791

Visokotlačen vodni curek, 1600 pritiskov na minuto, 360° vrtljiv nastavek, 3-je načini delovanja, IPX7 vodotesnost, izvlečna zasnova, 180 ml rezervoar za vodo, avtonomija do 30 dni

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi

Dr.Bei Prenosna Zobna Prha GF3

Ali ste vedeli, da za 100 % odstranitev zobnih oblog, ki so razlog za nastanek zobnega kariesa ter drugih zobnih bolezni uporaba klasične ščetke ni dovolj, zobne prhe pa so pri tem kar 99,99 % učinkovite. Čiščenje s pomočjo zobne prhe tako odstrani obloge med zobmi kot nitkanje, le da je pri tem postopek preprostejši. Zahvaljujoč novi Dr.Bei GF3 vodni prhi se tako lahko pozdravite od odtečenih dlesni, krvavenja, neprijetnega zadaha in različnih bolezni zob in dlesni. Novost prinaša visokotlačen vodni curek, ki očisti medzobne prostore in druga težko dostopna mesta po obroku, ki jih klasična zobna ščetka izpusti.

Mini GF3 zobna prha z 360° vrtljivim nastavkom dovaja vodo v pulzirajočih 0,6 mm curkih z visokim pritiskom 1600-krat na minuto tako lahko prodre globoko v reže med zobmi in od tam odstrani umazanijo in prepreči razmnoževanje bakterij kar je učinkoviteje od zobne nitke, pri tem pa ne povzroči nelagodja ali poškodb zobne sklenine ter dlesni. Poleg izvrstne zasnove samega čiščenja vodni curek z mehurčki zmanjša moč splakovanja in delujejo blagodejno ter pomaga pri masaži dlesni in parodontologiji. GF3 bo idealna izbira tudi za vse uporabnike zobnega aparata saj je le-ta leglo zobnega kamna in zobnih oblog, ki jih z klasično zobno ščetko ne morete odstraniti. 

GF3 zobna prha vam pri svojem delovanju omogoča 3 načine uporabe:

-Način čiščenja z močnejših pritiskom za globlje čiščenje

-Nežen način za občutljive dlesni 

-SPA način za masažo dlesni in lajšanje njenih krvavitev

Nova prenosna zobna prha GF3 je zaradi svoje izvlečne zasnove rezervoarja za vodo velika kot majhen pametni telefon, tako jo lahko vedno vzamete s seboj. 180 ml prostornina rezervoarja vam pri tem omogoča, da očistite celotno ustno votlino z enominutnim čiščenjem. GF3 se poleg IPX7 vodoodporne zaščite lahko pohvali tudi z 30 dnevno avtonomijo z enim samim polnjenjem, pri čemer se upošteva vsakodnevna enominutna uporaba, njeno polnjenje pa je omogočeno preko mikro-USB kabla.

Znamka
Xiaomi
Model
Dr.Bei GF3
Barva
Bela
Funkcije
3-je načini delovanja
Odpornost na vodo in prah
IPX7
Baterija
Litijska baterija, Življenjska doba baterije: 30 dni
Mere in teža
Mere: 70.5x161.5x40 mm, Teža: 257.6g
Vsebina paketa
1 x Dr.Bei GF3 Zobna Prha, 1x Polnilni kabel, 1x Standardni nastavek, 1x Torba za shranjevanje

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Dr.Bei Prenosna Zobna Prha GF3

Visokotlačen vodni curek, 1600 pritiskov na minuto, 360° vrtljiv nastavek, 3-je načini delovanja, IPX7 vodotesnost, izvlečna zasnova, 180 ml rezervoar za vodo, avtonomija do 30 dni

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: