Xiaomi 12V Brezžični Akumulatorski Vrtalnik

110,00 €
Z davkom
036247

Vijačenje/vrtanje, brezkrtačni motor, 1400 vrt/min, 30Nm, interaktivni zaslon, ročni / samodejni / pulzni način, 24 jeklenih nastavkov za vijačenje, 4-je svedri za les, 4-je svedri za kovino, 2000 mAh baterija

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

Xiaomi 12V Akumulatorski Vrtalnik

Predstavljamo novi Xiaomi akumulatorski vrtalnik, ki vas bo navdušil s svojo minimalistično obliko ter sodobnim pogledom na tradicionalno zasnovo orodja. Vrtalnik zajema gladke linije brez vidnih vijakov na površini, ročaj pa je za udobnejše in varnejše delovanje oblikovan tako, da se popolnoma prilega vsaki roki. Kovinska prevleka in UV zaključni premaz pri tem ustvarjata visokokakovosten mat kovinski zaključek, ki je odporen na praske in madeže. Celotna naprava je izdelana iz PC+ABS inženirske plastike visoke trdnosti, ki je robustna in trpežna. 

Za stabilno in zanesljivo delovanje je vrtalnik opremljen z zmogljivim brezkrtačnim motorjem, ki ponuja elektromehansko integrirano zasnova brez iskrenja. Poleg slednjega prinaša tudi nizko obraba motorja, manj hrupa pri samem delovanju ter visoko pretvorbo moči, tako opravi kar 1400 vrtljajev na minuto ter ponuja 30Nm navora. Z njegovo pomočjo boste tako lahko vijačili/vrtali v lesene površine kot sta mehak bor iali pa trda bukev, kovine kot so aluminijaste cevi in ​​jeklene plošče ter plastiko kot so vodovodne cevi in ​​akril.

Na zadnji strani je akumulatorski vrtalnik obogaten z novim pametnim interaktivnim zaslonom visoke ločljivosti, le-ta omogoča prikaz podatkov kot so: trenutni način delovanja (samodejni, ročni ali pulzni) hitrost ter raven baterije. 

Ročni način je pri tem opremlejn z 360° gumbom kateri omogoča do 30 prestavnih stopenj, ki jih lahko nastavljate postopoma ali s hitrim vrtenjem skozi prestave. Odvisno od načina uporabe vrtanje/vijačenja je mogoče za večjo natančnost največji navor ali hitrost ločeno nadzirati kar bo ustrezalo naprednim potrebam profesionalnih uporabnikov. 

Za gladko in brezskrbno uporabo vam samodejni način ponuja samodejno zaznavanje navora. Pri tem vgrajen pametni čip prilagodi ustrezen navor scenariju same uporabe. 

Kot zadnji je tu pulzni način, ki je zahvaljujoč vgrajenemu inteligentnemu čipu za nadzor hitrosti bolj primeren za začetnike. Pri tem učinkovito zmanjšuje poškodbe mehkega materiala ter s samo prekinitvijo delovanja start/stop zagotavlja varno uporabo.

Za enostavnejše delovanje v realnem času vam bo na voljo preklapljanje med načinoma vrtanje in vijačenje z enim pritiskom. Vgrajen kovinski menjalnik tako s spremenljivo hitrostjo izpolnjuje potrebe po različnih hitrostih v različnih scenarijih uporabe. Pri tem vam bo na voljo tudi neskončno nastavljiv sprožilec, hitrost s postopoma naraščujočo silo pritiska ter funkcija počasnega zaustavljanja ob sprostitvi s čimer se zaščiti uporabnika pri uporabi visoke moči navora.

Xiaomi 12V akumulatorskemu vrtalniku je za vsesplošno uporabo priloženih 24 različnih vrst jeklenih nastavkov za vijačenje trdote S2 kaljenih na največ 60HRC. Za brezskrbno vrtanje pa so tu še 4-je svedri za obdelavo lesa in 4-je svedri za kovino.

Delovanje samega vrtalnika omogoča vgrajena 2000 mAh litijeva baterija, ki vam bo ob polni napolnjenosti zagotovila, da privijete kar 550+ samoreznih vijakov. Samo polnjenje pa je omogočeno prek priloženega 1m dolgega polnilnega kabla z univerzalnim polnilnim priključkom Tip-C.

Znamka
Xiaomi
Moč
Nazivna napetost 12V, Navor: 30 N·m, Hitrost vrtenja: 0–1400 vrt/min (vrtanja), 0–370rpm (vijačenja)
Baterija
2000mAh litijska baterija, Čas polnjenja: 120-180 minut, Polnjenje: USB Tip C, Napetost polnjenja: 5V⎓3A; 9V⎓1.5A
Splošno
Priloženi Nastavki: Torx: T9H/T10H/T15H/T20H/T25H, Hex: H3/H4/H5/H6, Reža: SL4/SL6, Vrsta Y: Y1, Trikotna Vrsta: 2.3, Kvadrat: S0/S1, Vrsta U: U2.6 , Spiralni svedri za kovino: 3/4/5/6, Svedri za les: 4/5/6/7
Vsebina paketa
1 x Xiaomi 12V Brezžični Akumulatorski Vrtalnik, 1 x Torba za shranjevanje 1 x Adapter, 1 x Polnilni kabel, 8 x Svedrov 24 x Nastavkov za izvijač 1 x Podaljšek palice

Določene reference

Napišite svoj pregled

Xiaomi 12V Brezžični Akumulatorski Vrtalnik

Vijačenje/vrtanje, brezkrtačni motor, 1400 vrt/min, 30Nm, interaktivni zaslon, ročni / samodejni / pulzni način, 24 jeklenih nastavkov za vijačenje, 4-je svedri za les, 4-je svedri za kovino, 2000 mAh baterija

Napišite svoj pregled

7 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €