Ročni Sesalnik JIMMY BX5 Pro za Pršice

109,00 €
Z davkom
001196

Odstranjevanje pršic z UV svetlobo ter ultrazvočno tehnologijo, 500W nazivna moč, dvojna ciklonska filtracija, 245mm patentirana krtača, LED indikator.

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

Ročni Sesalnik JIMMY BX5 Pro za Pršice

Ali sta vaša postelja in kavč res čista? Običajni sesalnik lahko pobere le viden prah in smeti, veliko stvari, ki vplivajo na naše zdravje, pa je nevidnih. Pršice, alergeni pršic, alergeni hišnih ljubljenčkov, bakterije, skrite v postelji, kavču in preprogi, so stvari, zaradi katerih je naš dom nečist ali nezdrav. Vse našteto lahko povzroči resne težave za vaše zdravje, med drugim tudi astmo, alergije na koži, sinuse in alergične reakcije, ter negativno vpliva na vaše obrazne pore, kar povzroča nastanek aken. 

Jimmy BX5 Pro pri odstranjevanju pršic deluje v več korakih, saj najprej z UV svetlobo poskrbi za učinkovito sterilizacijo 99,9% bakterij. Obenem sesalnik s pomočjo ultrasoničnih ferkvenčnih valov prodre v živčevje pršič ter jih tako učinkovito onesposobi. Širša odprtina za sesanje (245mm) ter tehnologija teptanja sta še dve funkciji, ki poskrbita, da bo sesalnik, čigar nazivna moč znaša 500W, sesal učinkoviteje in odstranile nečistoče tudi globinsko. Prav tako se ročni sesalnik odlikuje z njegovim sistemom dvojne ciklonske filtracije, ki ločuje pršice in prah iz zraka, kar manj zamaši posodo za prah, sesanje pa je bolj konstantno. 

Posebnost je tudi patentirana gumijasta krtača, ki je sestavljena iz kombinacije mehkih ščetin ter gumijastega materiala, zaradi česar je krtačo lažje očistiti, saj se vanjo ne zapletajo lasje, prednost pa je tudi ta, da vaše tkanine neguje, ne da bi jih poškodovala. 

Sesalnik pa ni namenjen zgolj sesanju pršic, temveč je primeren za vse, ki se želijo znebiti nečistoč hišnih ljubljenčkov, kot na primer njihove dlake ali drobtinic od preostankov hrane. Učinkovit je tudi pri sesanju preprog ter številnih drugih površin. Sesalnik ima dva načina sesanja, med katerima lahko preklapljate, ter tako izbirate med sesanjem na mehkejših oz. na trdnejših površinah. Sesalnik se lahko tako uporablja tudi za sesanje občutljivih zaves, otroških igrač, ali oblačil. 

Tako notranji kot HEPA filter sta odstranljiva ter narejen iz nerjavečega jekla, tako da ju lahko zlahka opereto pod vodo in posušite. 

Znamka
Jimmy
Model
BX5 pro
Barva
Siva
Moč
Nazivna moč: 500W
Zvok
Glasnost: 78dB
Odpornost na vodo in prah
Dvo-ciklonska filtracija
Baterija
Nazivna napetost: 220V-240V
Splošno
Posoda za prah: 0.5 L
Vsebina paketa
1 x Ročni sesalnik Jimmy BX5 Pro za Pršice

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Ročni Sesalnik JIMMY BX5 Pro za Pršice

Odstranjevanje pršic z UV svetlobo ter ultrazvočno tehnologijo, 500W nazivna moč, dvojna ciklonska filtracija, 245mm patentirana krtača, LED indikator.

Napišite svoj pregled

9 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €