Yeelight Stropni Reflektor YLDDL-0084 - Bela
  • Yeelight Stropni Reflektor YLDDL-0084 - Bela

Yeelight Stropni Reflektor YLDDL-0084 - Bela

99,00 €
Z davkom
001072

Nastavljiv dizajn za 350° vodoravno in 90° navpično, prilagajanje barve svetlobe, 16 milijonov barv, 2700-6500K, glasovni pomočnik Google Asistent in Amazon Alexa, Razer Chroma RGB

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava

Yeelight Stropni Reflektor

Stropni reflektor Yeelight je popolna izbira za vse moderne kot tudi klasične interierje, uporabite ga lahko za točkovno razsvetljavo nočne omarice, osvetlitev dnevne sobe, garderobne omare in še in še.

Izdelek odlikuje nastavljiv dizajn dveh žarnic za 350° vodoravno in 90° navpično. Da boste lahko zlahka ustvarili nepozabno vzdušje med romantično večerjo, hišno zabavo ali filmskim večerom s prijatelji vam Yeelight omogoča poljubno prilagajanje barve svetlobe pri čemer lahko izbirate med več kot 16 milijoni barv.

Poleg slednjega je tu še poljubna prilagoditev svetlobe in njene barvne temperature v območju 2700-6500K. Tako vam bo hladna svetloba pomagala pri osredotočenju - idealna izbira za delo ali študij. Če pa se boste po zahtevnem dnevu želeli sprostiti se odločite za toplo, rahlo pridušeno svetlobo. Da bo upravljanje nove razsvetljave v vašem domu še priročnejše si namestite aplikacijo Yeelight, ki vam omogoča ne samo prižiganje in izklapljanje luči na daljavo ampak tudi vrsto njenih nastavitev. Reflektor pri tem deluje tudi s glasovnim pomočnikom Google Asistent in Amazonovo Alexo tako je možno nadzorovati razsvetljavo tudi s preprostimi glasovnimi ukazi. Da bo nova pridobitev ustrezala vsem potrebam svojih uporabnikov je le-ta združljiva tudi z Razer Chroma RGB tako bodo v dinamičnih svetlobnih učinkih, prilagojenih dogodkom v računalniški igri uživali tudi ljubitelji le-teh.

Za konec naj omenimo, da si od sedaj lahko poenostavite upravljanje svojega pametnega doma s pomočjo nadzora podporne skupine Yeelight Spotlight. Tako lahko združite svoje Yeelight žarnice in uporabite pametne prizore za upravljanje razsvetljave po vsem domu z enim klikom ali ukazom. Tako boste lahko ugasnili luči v vseh prostorih, ali pa si ustavrili scenarij, da se žarnice na hodniku, kuhinji in dnevni sobi prižgejo z enim klikom, ko se vrnete domov. 

Znamka
Yeelight
Model
YLDDL-0084
Barva
Bela
Operacijski sistem
Android 4.4 in novejši, iOS 8.0 in novejši
Brezžična povezava
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Moč
Vhodna napetost: 220-240V ~50/60Hz 50mA, Moč žarnice: 60 W, Življenjska doba: 15.000 ciklov
Napredne funkcije
Kompatibilna z: Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Razer Chroma RGB, Alice
Splošno
Svetilnost: 350lm, Barvna temperatura: 2700-6500K,
Vsebina paketa
1x Yeelight Stropni Reflektor YLDDL-0084

Določene reference

Napišite svoj pregled

Yeelight Stropni Reflektor YLDDL-0084 - Bela

Nastavljiv dizajn za 350° vodoravno in 90° navpično, prilagajanje barve svetlobe, 16 milijonov barv, 2700-6500K, glasovni pomočnik Google Asistent in Amazon Alexa, Razer Chroma RGB

Napišite svoj pregled

5 drugi izdelki v ista kategorija: