• Kieslect K10 Pametna ura  - Srebrna/Siva

Kieslect K10 Pametna ura - Srebrna/Siva

54,90 €
Z davkom
000734

1.32” 3D HD zaslon na dotik 360x360 slikovnih pik, IP68, 13 Športnih načinov, Odsevna Pulzna Oksimetrija, Merilec srčnega utripa, Merilec Sp02, Potisna obvestila, Avtonomija do 30dni

Količina
Na zalogi, kontaktirajte trgovino Smartus za nakupe
Na zalogi Brezplačna dostava

Kieslect K10 Pametna ura - Srebrna/Siva

Najnovejša K10 je še ena v nizu Kieslect-ovih vsestranskih pametnih ur, pri čemer le-ta prihaja tanjša in lažja kot kdaj koli prej, poleg navedenega vam ponuja tudi lep in moderen izgled, prijetno in udobno uporabo, kakovostno izdelavo, beleženje številnih športnih načinov in seveda vgrajene funkcije, ki bodo sledile vašemu zdravju.

Kot omenjeno boste že na prvi pogled lahko videli, da Kieslect K10 prihaja v privlačno trendovski podobi, krasi jo 46 mm kovinsko ohišje številčnice iz cinkove zlitine, dve stransko nameščeni kroni ter mehek silikonski zapestni trak, izdelan po postopku IML, s čimer zagotavlja bolj gladko površino za samo uporabo.

Ko govorimo o njenih poudarjenih lastnostih, ima nova K10 osupljiv 1"32-palčni 3D HD zaslon z univerzalno ločljivostjo 360 x 360 slikovnih pik. Kapacitivni zaslon za nemoteno vsakodnevno uporabo ponuja odzivno in hitro vzorčenje na dotik z občutljivostjo 4,0 V/lux-sec ter odličen kontrast in indeks upodobitve barv, s katerimi omogoča vidljivost tudi na prostem.

Tako kot večina pametnih ur na tržišču ima tudi K10 več funkcij, s katerimi lahko sledite svojemu zdravstvenemu stanju, pri tem se nova lepotica lahko pohvali z dodelano funkcijo spremljanja ravni kisika v krvi. Spremljanje slednjega je bistvenega pomena, saj primanjkovanje kisika in hemoglobina v krvi pomeni slabo počutje, dolgoročno pa možnost hujših zdravstvenih težav, kot so možganska ali srčna kap itd. K10 uporablja odsevno pulzno oksimetrijo, pri kateri se projicirana infrardeča svetloba odbije iz površine vašega telesa vse do senzorja na pametni uri, le-ta pa za določanje ravni SpO2 šteje razliko med oddano in odbito svetlobo. Funkcija SpO2 vas pri K10 spremlja tekom celega dneva v vseh vremenskih razmerah, tako enostavno nadzira vašo nasičenost in vas obvesti kadar le-ta upade. Poleg omenjenega nova pridobitev iz družine Imilab poskrbi tudi za zdravje vašega srca in ožilja. Optični senzor pri tem zelo dobro deluje z naprednim algoritmom, ki zagotavlja celodnevno sledenje srčnega utripa ne glede na to, ali spite ali ste med vadbo.

Nova pametna ura vključuje kar 13 različnih športnih načinov in dejavnosti s katerimi vas bo spremljala pri večini treningov. Tako beleži: tek, plavanje, hojo, kolesarjenje, notranje kolesarjenje, plezanje, gimnastiko, preskakovanje, jogo, badminton, ping-pong, trebušnjake in vožnjo s kanujem. Najboljša stvar pri tem pa je, da lahko sledenje enostavno prilagodite svojemu športnemu slogu, zahvaljujoč zabeleženim podatki v aplikaciji pa boste lahko enostavno analizirali svoje dejavnosti in napredke.

K10 prihaja obogatena tudi z opomnikom za obvestila, tako ne boste več zgrešili dohodnega klica, SMS sporočila ter ostalih obvestil, ki jih prejemate na svoje nameščene aplikacije. Lepotica se bo popolnoma prilagodila tudi vašemu značaju, saj so vam na voljo številni videzi številčnice, ki se brezplačno prenesejo in nastavijo v pametni aplikaciji, tako bo vedno ustrezala trenutnim potrebam.

Za konec naj izpostavimo, da K10 prihaja s standardom vodotesnosti IP68 tako jo boste lahko imeli na sebi med umivanjem rok, tuširanjem odporna je na korozijo zaradi vsakodnevnih kemičnih izdelkov ali znojenja med vadbo, brez skrbi pa jo lahko uporabljate tudi med plavanjem v bazenu. V zakulisiju celotnega dogajanja stoji zmogljiva 330 mAh litij-ionska baterija, ki pri vsakodnevni uporabi zagotavlja do 14 dni avtonomije, v stanju pripravljenosti pa kar do 30 dni.

Pametna ura Kieslect K10

Znamka
Kieslect
Model
L10
Barva
Srebrna/Siva
Operacijski sistem
Android 5.1 / iOS 9.0 ali novejše verzije
Tip zaslona
Kapacitiven 1.32" 3D HD zaslon 360 x 360
Brezžična povezava
Bluetooth verzija 5.0
Funkcije
Merjenje srčnega utripa, Merjenje Sp02, Obvestila o klicih in SMS, Pametna obvestila, Merjenje 13 športnih aktivnosti
Napredne funkcije
Popolna prilagoditev izgleda, Plakat za zdravje, Povezava s pametno aplikacijo, Magnetni priklop polnilnega kabla
Odpornost na vodo in prah
IP68
Baterija
330mAh, Avtonomija do 30dni v stanju pripravljenosti
Mere in teža
Mere: 260mm x 22mm x 11mm, Teža: 57g
Splošno
Okolje delovanja od -20°C do 45°C
Vsebina paketa
1 x Pametna ura Kieslect K10

Določene reference

Nov izdelek

Napišite svoj pregled

Kieslect K10 Pametna ura - Srebrna/Siva

1.32” 3D HD zaslon na dotik 360x360 slikovnih pik, IP68, 13 Športnih načinov, Odsevna Pulzna Oksimetrija, Merilec srčnega utripa, Merilec Sp02, Potisna obvestila, Avtonomija do 30dni

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: